čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Bilo je očito da će se desiti jer čitavo vrijeme je imao sve gori i lošiji odnos sa njima. Tip je očito mamlaz koji nije znao cijeniti to što ima i situaciju u kojoj je pa je ujebao.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Lutherus
- Spol: M
Bude zanimljivo sudjenje..
Pa kaj to i nije bilo za očekivati ? Asange je ovih dana ubiti upotrijebljen kao obični ulog koji je poslužio da bi ekvador možda nažicao neki ustupak ( kredit, kamatu, koznakaj.. ) od amera ili nekog drugog igrača čiju uslugu je trenutno ekvador trebao a asange je bio dovoljno zanimljiv tom igraču da bi pokazao kako prodju takve avanture...
- Lutherus
Nisam dugo bracal nikakvu paznju na vijesti pa nisam previse u toku, ali koja je to drama sa SJW, Linusom, Greg KH, kernelom, politickom korektnoscu i kakve veze ima LGBTQ+ pokret i prava sa kernelom? Iszgleda da sam nekaj velkoga propustil.
Dobro, Torvalds je nekulturna seljačina kojoj se svašta toleriralo zbog toga što je ali da je tip objektivno pretjerao bome je.Lutherus je napisao/la:Nisam dugo bracal nikakvu paznju na vijesti pa nisam previse u toku, ali koja je to drama sa SJW, Linusom, Greg KH, kernelom, politickom korektnoscu i kakve veze ima LGBTQ+ pokret i prava sa kernelom? Iszgleda da sam nekaj velkoga propustil.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dobro, pa naš sabor je pun likova koji odgovaraju opisu ili su još i gori pa nikome ništa 
- Lutherus
Koliko vidjel mislim da je problem nastal kad je milenijalca pital kako je prezivjel i postal odrasla osoba ako nije bil sposoban naci hranu bez da mu ju nose. ah milenijalci, uvredljivi, osjetljivi, kvazi komunisti koji ne razumiju kaj su komunizam i socializam, socijalni ratnici,....
Nisi li i ti milenijalac?Lutherus je napisao/la:Koliko vidjel mislim da je problem nastal kad je milenijalca pital kako je prezivjel i postal odrasla osoba ako nije bil sposoban naci hranu bez da mu ju nose. ah milenijalci, uvredljivi, osjetljivi, kvazi komunisti koji ne razumiju kaj su komunizam i socializam, socijalni ratnici,....
- Lutherus
Ja sam izgleda rodjen kao 80 godisnjak
To ni dobro, u startu si dementanLutherus je napisao/la:Ja sam izgleda rodjen kao 80 godisnjak