Deepin problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
- stepski vuk
- Spol: M
Deepin problem
Uspešno sam apdejtovao sistem na 15.8, sve je prošlo bez ikakvih problema, ali kada prvi put startujem sistem i pokušam da uđem u neki program dešava mi se da ekran "trepne" za sekundu i opet se vrati u normalu, i tako svaki put kada hocu da pokrenem neki program, ali kada restartujem sistem onda sve bude ok. Takvih problema nisam imao u 15.7.
- jurastublic
Re: Deepin problem
Što ti piše u logovima kad se to desi?
Recimo, pogledao bi prvo dmesg ili journalctl, i Xorg.0.log .
Recimo, pogledao bi prvo dmesg ili journalctl, i Xorg.0.log .
- stepski vuk
malo sam se istrazivao i vidim da su neki imali isti problem i u 15.7, mozda je neki drajver za graficku karticu. Izasla je u medjuvremenu zakrpa za sistem pa cu sutra videti da li se problem pojavljuje.
- stepski vuk
problem resen 
Napiši kako si riješio problem, pa stavi pod Riješeno. Neka i drugi imaju koristi od toga. 
Nema veće religije od istine!
- Cooleech
- Moderator
I usput dodaj objašnjenje problema u naslov.dupin je napisao/la:Napiši kako si riješio problem, pa stavi pod Riješeno. Neka i drugi imaju koristi od toga.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
... jer ćeš inače imati zatrpan sandučić PP-a sa porukama kako si riješio trzanjeCooleech je napisao/la:I usput dodaj objašnjenje problema u naslov.dupin je napisao/la:Napiši kako si riješio problem, pa stavi pod Riješeno. Neka i drugi imaju koristi od toga.