ostavka

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Gigolo

Re: ostavka

Post Postao/la Gigolo »

Citat sa Washington Timesa:

There are more than 80 secret HDZ-held foreign bank accounts in Austria containing more than $500 million in stolen money. During his tenure, Mr. Sanader amassed a vast fortune - including illegally seizing lucrative personal properties, a swanky villa and a luxury watch collection worth more than $200,000.

Kompletan text na:

http://www.washingtontimes.com/news/200 ... FORM=ZZNR8
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

poluvezano za ovo, ne znam da li je i tko danas gledao nedeljom u dva sa hrvojem appletom, ako niste, cijela emisija se moze pogledati na http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=186, a prepricana na netu i jos jedan njegov govor vezan za korupciju na http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page ... tml?pos=n1

zasto ovo pisem, zato sto isti applet osniva nezavisnu novinsku agenciju, generalna ideja je napraviti nezavisni web projekt koji bi bio financiran iskljucivo od gradjanstva i tako omogucio nesto sto bi bilo najblize nezavisnom novinarstvu. ukoliko vas zanima vise, progooglajte jer mi se ne da sad pisati biblije..

anyway, tko god zeli supportati projekt, moze poslati sms sa sadrzajem SLOBODA na 66478, cijena je 3.66 + pdv.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Gledao sam emisiju i pratio raspravu na Twitteru (hashtag #HrMedia, čak bi se ovaj tjedan trebao organizirati TweetUp na temu, gdje bi bio pozvan i sam Appelt, a govorilo bi se o osnivanju centralnog nezavisnog medija u hr).

Btw, možete posjetiti i web sajt na http://www.napadi-na-novinare.com/

EDIT: evo jedan očiti razlog zašto nam pod hitno treba nezavisni medij, slobodno istraživačko novinarstvo i časni i pošteni ljudi koji će pravilno obavljati svoj posao, bez ikakvog pritiska "odozgo".

slika
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Sada ćete vidjet, kada počne tiho uvjeravanje da se maknete iz takvih grupa i ideja. Jedna žena koju znam je imala sljedeće zanimljivo iskustvo vezano za takve akcije: na kraju studija su jednostavno nestali svi podatci da je ikada studirala. Znate ono, zadnji ispit, profesor upiše prolaznu ocjenu, vi u referadu, a kad tamo, odjednom, svi zapisi o vama nestali. Kako ste dobili potpise u index i imali prehranu? Nebitno, vi niste nikada studirali ovdje kolegice.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

shrike je napisao/la:Sada ćete vidjet, kada počne tiho uvjeravanje da se maknete iz takvih grupa i ideja. Jedna žena koju znam je imala sljedeće zanimljivo iskustvo vezano za takve akcije: na kraju studija su jednostavno nestali svi podatci da je ikada studirala. Znate ono, zadnji ispit, profesor upiše prolaznu ocjenu, vi u referadu, a kad tamo, odjednom, svi zapisi o vama nestali. Kako ste dobili potpise u index i imali prehranu? Nebitno, vi niste nikada studirali ovdje kolegice.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ti to ozbiljno??? I jel se na kraju to sredilo?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Tux Slave
Kontakt:

Post Postao/la Tux Slave »

iv@n je napisao/la: EDIT: evo jedan očiti razlog zašto nam pod hitno treba nezavisni medij, slobodno istraživačko novinarstvo i časni i pošteni ljudi koji će pravilno obavljati svoj posao, bez ikakvog pritiska "odozgo".
Ako želiš istinu, ali pravu istinu prati ovaj portal: http://necenzurirano.com/
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Je, zaprijetili su joj da će je tužiti za falsificiranje podataka (iako bi ovo bio jako zanimljivi i jedinstven poduhvat jer bi trebao nekako uspjet sebe staviti na čitav niz popisa studenata u raznim ministartsvima, uredima, fakultetima, ...) ako ne prestane zahtjevat da dobije ocjene i smjesta napusti fakultet. Nikada se ništa nije rješilo. Imale je i kasnije čitav niz zanimljivih i čudnih događaja. Ono što nikada nisam saznao je što je sve uradila i kome je stala na žulj, ali moralo je biti nešto prejebeno veliko.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

shrike je napisao/la:Je, zaprijetili su joj da će je tužiti za falsificiranje podataka (iako bi ovo bio jako zanimljivi i jedinstven poduhvat jer bi trebao nekako uspjet sebe staviti na čitav niz popisa studenata u raznim ministartsvima, uredima, fakultetima, ...) ako ne prestane zahtjevat da dobije ocjene i smjesta napusti fakultet. Nikada se ništa nije rješilo. Imale je i kasnije čitav niz zanimljivih i čudnih događaja. Ono što nikada nisam saznao je što je sve uradila i kome je stala na žulj, ali moralo je biti nešto prejebeno veliko.
Ja bi ih odvuko na sud, ako treba i neki medjunarodni a ako ne bi ni tako nista postigo onda bi ih poceo daviti jednog pojednog profesora koji nece priznati da sam bio na faxu :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

shrike je napisao/la:Sada ćete vidjet, kada počne tiho uvjeravanje da se maknete iz takvih grupa i ideja. Jedna žena koju znam je imala sljedeće zanimljivo iskustvo vezano za takve akcije: na kraju studija su jednostavno nestali svi podatci da je ikada studirala. Znate ono, zadnji ispit, profesor upiše prolaznu ocjenu, vi u referadu, a kad tamo, odjednom, svi zapisi o vama nestali. Kako ste dobili potpise u index i imali prehranu? Nebitno, vi niste nikada studirali ovdje kolegice.
Pa to su metode dostojne Mafije!!
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

zole052 je napisao/la:
shrike je napisao/la:Je, zaprijetili su joj da će je tužiti za falsificiranje podataka (iako bi ovo bio jako zanimljivi i jedinstven poduhvat jer bi trebao nekako uspjet sebe staviti na čitav niz popisa studenata u raznim ministartsvima, uredima, fakultetima, ...) ako ne prestane zahtjevat da dobije ocjene i smjesta napusti fakultet. Nikada se ništa nije rješilo. Imale je i kasnije čitav niz zanimljivih i čudnih događaja. Ono što nikada nisam saznao je što je sve uradila i kome je stala na žulj, ali moralo je biti nešto prejebeno veliko.
Ja bi ih odvuko na sud, ako treba i neki medjunarodni a ako ne bi ni tako nista postigo onda bi ih poceo daviti jednog pojednog profesora koji nece priznati da sam bio na faxu :mrgreen:
Je kada je probala istjerat pravdu, onda su se počeli događati "zanimljivi i čudni događaji". Tada vam papiri više ništa ne znače, a vaša imovina je sada vaša, sad ničija.
U svakom slučaju, svatko tko se prihvati istine u ovoj državi mora imati neki mehanizam zaštite i vodu umjesto krvi kada dođe tren obračuna, a taj će doći ako si na pravom tragu.
Odgovori