ostavka
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ostavka
državu je dovea na rub financijskog kraha, za njega/hdz se vežu brojne afere... i umisto da bude čovik i reče "mater van j...." i počne sređivat stanje korak po korak, on da ostavku...
e sad, to bi napravija neki pravi vođa ali on je očito bija papak koji je zna kojim točno lažima zamazat oči seoskoj populaciji te penzićima...
ma,papak-kriminalac...
u svakom slučaju,bolje da je sad da ostavku nego nikad xD
e sad, to bi napravija neki pravi vođa ali on je očito bija papak koji je zna kojim točno lažima zamazat oči seoskoj populaciji te penzićima...
ma,papak-kriminalac...
u svakom slučaju,bolje da je sad da ostavku nego nikad xD
Moguće je da se on se mora maknuti jer mu je tako naređeno pod mogućim prijetnjama, koje su realno stvarno opasne.
Moguće je da se boji za svoj život. Moguće je da dolaze jako crne stvari na naplatu HR u kojima on ne želi sudjelovati, jer se opet boji za svoj život....
Moguće je da se boji za svoj život. Moguće je da dolaze jako crne stvari na naplatu HR u kojima on ne želi sudjelovati, jer se opet boji za svoj život....
toliko nas je zadužija da se nebi čudia da se boji za život...da smo imalo aktivniji narod, odavno bi se on povuka 
Ma od koga je imao prijetnje, od slovenacaGrof je napisao/la:Moguće je da se on se mora maknuti jer mu je tako naređeno pod mogućim prijetnjama, koje su realno stvarno opasne.
Pametan covjek ne zeli biti premjer koji je uvao hrvatsku u sranja... svo se smijemo sto je bosna pred bankrotom... vjerojatno necemo zavrsiti ko bosanci ali Jadranka moze cuda, nemojte je podcjenjivati
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
daj molim te, kakav je to stav.Grof je napisao/la:Moguće je da se on se mora maknuti jer mu je tako naređeno pod mogućim prijetnjama, koje su realno stvarno opasne.
on je nesposob, nije se mogo vise nosit sa situacijom.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Ja se slazem da je nesposoban ali ni u snu nisam mogao misliti da cu plakati za Ivomsimke je napisao/la: daj molim te, kakav je to stav.
Ljudi moji Jadranka premijer, ste vi svjesni sto nam dolazi... nemam vise komentara kava
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
- Spol: M
Ja se slažem s time, Sanader je pobjegao jer neželi više biti odgovoran za probleme.simke je napisao/la:
Kažu da ako u saboru bude hdz imao večinu glasova onda će kosorica ostati predsjednica vlade, nekak sam protiv toga, želim da se radije pokreneju ponovno izbori pa da narod odluči dali je HDZ sposoban dalje voditi državu ili će to biti neka druga stranka.
Za drugu stranu (SDP) bolje je da ne budu prijevremeni izbori jer da pobjede oni bi bili krivci za stanje u drzavi do kojeg smo dosli (koje je prilicno zabrinjavajuce). Ma da se i ja slazem da bi trebali prijevremeni izbori jer je sanader bio nositelj svih listi na izborima i njmu su ljudi dali povjerenje a on pobjeze bez da kaze razlogMarkec je napisao/la: Ja se slažem s time, Sanader je pobjegao jer neželi više biti odgovoran za probleme.
Kažu da ako u saboru bude hdz imao večinu glasova onda će kosorica ostati predsjednica vlade, nekak sam protiv toga, želim da se radije pokreneju ponovno izbori pa da narod odluči dali je HDZ sposoban dalje voditi državu ili će to biti neka druga stranka.