čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje 2.0
Abzeenth imas super avatar.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Nadam se da nisi vrištala kad je to predložioAbzeenth je napisao/la: Ma ovaj lik je bio skroz OK, čak mi je ponudio i prijevoz ako uspije izvući auto (ne prihvaćam takve ponude od nepoznatih ljudi, ali svejedno, lijepo od njega). Samo mi je bilo skroz čudno zašto je baš mene od svih ljudi tamo pitao jer ja uopće ne izgledam kao netko tko bi mogao pogurati auto
Pitam zato što prekjučer idem na posao oko 6,15 ujutro, vani -6, pada neka susnježica s kišom i na cesti ni pasa... i čim sam iz kvarta izašao na Av. Dubrovnik vidim na autobusnoj stanici dvije cure/žene kako cupkaju na mjestu i ja budala stanem i kažem da idem do Črnomerca pa ako im je usput da ih mogu povesti da se ne smrzavaju i čekaju bus koji će doći tko za kad... na to mi jedna kaže da odjebem, a druga počne vrištati da kaj hoću od njih i da ih ostavim na miru... katastrofa
- Abzeenth
- Site Admin
lolbertone je napisao/la: Nadam se da nisi vrištala kad je to predložio![]()
Meni se ne događaju često takve ponude, ali samo zahvalim i kažem da živim blizu ili da čekam nekog...pobogu.
very thanksMedojedni jazavac je napisao/la:Abzeenth imas super avatar.
jurastublic je napisao/la:Da, ali nama je problem što je najbliža informatička trgovina udaljena 15km, a kad je sila, pasta najsličnija Arctic Silveru se može naći jedino u kokošinjcu.Abzeenth je napisao/la:A ja eno na drugoj temi se raspitujem o pastiiako nije uopće skupa zapravo, mogla sam samo kupiti novu.
sry na upadu, ali ova izjava je za anale
Tako vjerno opisana, čovjek odmah dobije predodžbu
All work and no play makes Jack a dull boy
Zamišljam kako je to izgledalo, kao u filmubertone je napisao/la:
Pitam zato što prekjučer idem na posao oko 6,15 ujutro, vani -6, pada neka susnježica s kišom i na cesti ni pasa... i čim sam iz kvarta izašao na Av. Dubrovnik vidim na autobusnoj stanici dvije cure/žene kako cupkaju na mjestu i ja budala stanem i kažem da idem do Črnomerca pa ako im je usput da ih mogu povesti da se ne smrzavaju i čekaju bus koji će doći tko za kad... na to mi jedna kaže da odjebem, a druga počne vrištati da kaj hoću od njih i da ih ostavim na miru... katastrofa
Možda te dvije sirotice znaju gdje radiš pa su se "malo prepale"
Pozz
P.S. mala šala
Ok i što sad?
- vision
- Spol: ♂
Nema 18 god.NoMaam je napisao/la:A nisi onda ni mogao da stisneš po gasu jer je sve bilo sklisko
Nije napisao kraj, tako da ...NoMaam je napisao/la:Možda te dvije sirotice znaju gdje radiš pa su se "malo prepale"
- audiosl4ve
sva sreca pa ti zena ne posjecuje forum (valjda)bertone je napisao/la:Pitam zato što prekjučer idem na posao oko 6,15 ujutro, vani -6, pada neka susnježica s kišom i na cesti ni pasa... i čim sam iz kvarta izašao na Av. Dubrovnik vidim na autobusnoj stanici dvije cure/žene kako cupkaju na mjestu i ja budala stanem i kažem da idem do Črnomerca pa ako im je usput da ih mogu povesti da se ne smrzavaju i čekaju bus koji će doći tko za kad... na to mi jedna kaže da odjebem, a druga počne vrištati da kaj hoću od njih i da ih ostavim na miru... katastrofa
Jel neko probo provigil? Ili zna nekoga ko aktivno koristi?
Ili mozda je neko doktor/darmaceut da da strucno misljenje.

Ili mozda je neko doktor/darmaceut da da strucno misljenje.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Ako ikada budemo birali "najpicajzlu", najjači si kandidat.Fugu je napisao/la:...je vrijednost 13, po meni je 12 optimalna širina.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Bar sam u nečemu pobjednik, i to je nešto.
Bajdvej, na slici je 13 iako koristim 12, default je bilo 10.
Bajdvej, na slici je 13 iako koristim 12, default je bilo 10.
Where there is a gui there's a way.