Ne mogu reć da je puppy običan crap ali ljudi moji
stalno je nekako neporedan.
neznam da li ikoja verzija ima nekakav uredan instaler?
[Quirky] - Projekat, ideje, dojmovi
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: [ Quirky Linux ] - Ideja koja čeka
I am the one and only....
Re: [ Quirky Linux ] - Ideja koja čeka
Puppy nije predviđen za "full install", ako si na to mislio, mada nije neizvodljivo.
Trenutno jedini Puppy koji se aktivno razvija, a namenjen je za kompletnu instalaciju je Quirky.
Mada to nije Puppy, ali ko sad sve to da objašnjava.
Naizgled haotična situacija sa distroom je stvar kocepta. Ne znam koliko ljudi uopšte zna da tamo
vlada "DoOcracy". Evo izjave BarryK-a u vezi toga:http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02672
Zato nije čudno što cela priča izgleda neozbiljno u odnosu na velike distribucije.
Trenutno jedini Puppy koji se aktivno razvija, a namenjen je za kompletnu instalaciju je Quirky.
Mada to nije Puppy, ali ko sad sve to da objašnjava.
Naizgled haotična situacija sa distroom je stvar kocepta. Ne znam koliko ljudi uopšte zna da tamo
vlada "DoOcracy". Evo izjave BarryK-a u vezi toga:http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02672
Zato nije čudno što cela priča izgleda neozbiljno u odnosu na velike distribucije.
- vision
- Spol: ♂
Re: [Quirky] - Projekat, ideje, dojmovi
Promijenjen naslov i prvi post.
Malo off-topic, ali ako želiš da se šokiraš boot timeom probaj HaikuOS instaliran na metalvision je napisao/la:Vrijeme podizanja sustava ~ 10 sek.
- vision
- Spol: ♂
Kad malo zahladi
(gledao sam kako je brz).
Bitno mi je da boot time nije preko min.
Bitno mi je da boot time nije preko min.