Jok, al sad se konacno malo vremena oslobodilo da se mogu i tome posvetit..shrike je napisao/la:Znači, sada možeš opet nastaviti sa gubljenjem vremena na LZS?
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- vision
- Spol: ♂
bertone je napisao/la:

Ovoliko mi je u sobu a ne vani
vision je napisao/la:bertone je napisao/la:
Ovoliko mi je u sobu a ne vani
Kod mene je samo jedan stupanj hladnije 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
32 C a večer je ... laptop mi je na 66-69 C a inače ja na tipa 44-48 C. jebemti ovu toplinu...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ne laži da je vani 32.. mediji prenose informaciju da je vani 26 pa je onda 26
-
Staromodan
Ja tucem muhe, prozori su zatvoreni zbog komaraca, a po danu obadi zezaju. Maloprije sam izasao van, pa je ugodnije. Mirna noc, vedro nebo i pjev cvrcaka...
bertone je napisao/la:Ne laži da je vani 32.. mediji prenose informaciju da je vani 26 pa je onda 26
Da, ovo je kao u rusiji kada sam bio. Vlada je tvrdila da je -12, ali da ga jebeš, termometar je bio na -35.