http://www.linux-kvm.org/page/Main_Page
pa me zanima dal je neko od Vas pokušao sa tom solucijom, od linuxa bi koristio xubuntu, manjaro ili debian uglavnom xfice mi jako sviđa i lagan je za sistem. evo jedan link sa yt di čovijek igra asasin creed na KVM-u
moja konfa (nisam još uredio u profilu, al budem)
i5 2500
msi gtx660
8gb ddr3 1333
gigabyte ga-p67x-ud3-b3 mbo
najviše kaj bi igrao je diablo 3jer sam se navuko skroz na skroz i povremeno path of exile
hvala na odgovoru
edit: uvidi grešku upostanju yt linka i ispravio, samo da nadodam, več sam probao diablo 3 igrat u winiu i grafika ni bila katastrofa, pa sam išo guglat koju bi verziju winia mogo stavit, pa sam naletio na mnogo nezadovoljnih korisnika koji su dobili ban zbog igranja na winiu.
edit 2 : evo još jedan film sa yt, u opisu se vidi koja konfa se koristila za virtualizaciju, bar da neko nekaj napiše o tome svemu jer radi i koliki su otprilike gubici performansi, ja za sad prikupljam informacije, al bi volio čim prije to isprobat, al logika mi nalaže da ne žurim nego da proučavam još puno.
ako neko i je koristio KVM nemora bit konkretno za igranje, sam da veli jel bolje radi Windows neg u virtualboxu ili vmwaru?
hvala još jednom!