trzalica je napisao/la:Ne diraj mi Bareta, on je pravi, neiskvareni rocker!(ovisnost je njegov izbor i privatna stvar)
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Ja bi sve javne osobe koji su ovisnici pozatvarao sa maks kaznama i od njih napravio primjer.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Tebi Peđa Grbin sigurno nije omiljeni političarshrike je napisao/la:Ja bi sve javen osobe koji su ovisnici pozatvarao sa maks kaznama i od njih napravio primjer.
Još kada bih i znao tko je taj tip!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Eh, ima puuuuno njih koji bi meni došli na red prije ovisnika ili ovisnika javnih osoba... Nije da branim ovisnike ali oni ionako sami sebi uništavaju život a neki uništavaju živote mnogih ljudi i ti su opasniji. Ali pošto ne mogu ništa učiniti po tom pitanju nema razloga niti da nabrajam koji su to koji po meni zaslužuju doživotnu robiju.shrike je napisao/la:Ja bi sve javne osobe koji su ovisnici pozatvarao sa maks kaznama i od njih napravio primjer.
A i Bare je u nekoliko kampanja protiv ovisnosti dao ružne primjere iz svoje prošlosti kao pouku mladima da ovisnosti ne donose ništa dobroga - navedite mi primjer nekoga drugog tko se posuo pepelom! Tako da ne trkeljajte protiv Bareta, on barem kaže šta misli pa kome pravo, kome krivo a i unatoč svemu tome (posljedicama njegove ovisnosti) još uvijek radi odličnu muziku.
U radni logor kao u SSSRu, da budu od neke koristishrike je napisao/la:Ja bi sve javne osobe koji su ovisnici pozatvarao sa maks kaznama i od njih napravio primjer.
- Abzeenth
- Site Admin
Da, upravo tako...kakve "maks kazne", svašta, pa ljudi koji nekog ubiju izađu za cca 5 godina u Hrvatskoj. Hrpa stranih glazbenika koji su stvarali fantastičnu glazbu su isto bili ovisnici. Sigurno je slušao barem jednog takvog. Osim toga, nisu droga i alkohol jedine ovisnosti...što s nikotinom? Zatvorio bi svakog tko puši cigarete?trzalica je napisao/la:Eh, ima puuuuno njih koji bi meni došli na red prije ovisnika ili ovisnika javnih osoba... Nije da branim ovisnike ali oni ionako sami sebi uništavaju život a neki uništavaju živote mnogih ljudi i ti su opasniji. Ali pošto ne mogu ništa učiniti po tom pitanju nema razloga niti da nabrajam koji su to koji po meni zaslužuju doživotnu robiju.shrike je napisao/la:Ja bi sve javne osobe koji su ovisnici pozatvarao sa maks kaznama i od njih napravio primjer.![]()
A i Bare je u nekoliko kampanja protiv ovisnosti dao ružne primjere iz svoje prošlosti kao pouku mladima da ovisnosti ne donose ništa dobroga - navedite mi primjer nekoga drugog tko se posuo pepelom! Tako da ne trkeljajte protiv Bareta, on barem kaže šta misli pa kome pravo, kome krivo a i unatoč svemu tome (posljedicama njegove ovisnosti) još uvijek radi odličnu muziku.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Šta se mene tiče - nos' ga kuć'trzalica je napisao/la:Ne diraj mi Bareta, on je pravi, neiskvareni rocker!(ovisnost je njegov izbor i privatna stvar)
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech & shrike - baš sam htio zakačiti temu o cigaretama (Abz je bila brža
). Da li vas dvojca konzumirate cigarete? Jer ako ih koristite onda ste i vi ovisnici htjeli vi to priznati ili ne i čak ste još više opasniji za okolinu. Jer netko tko udahne dim iz vaše cigarete može oboljeti od recimo raka pluća (a znamo da je ta vrsta tumora jedna od onih koje u 70% slučajeva završavaju kobno). Teško da će samo jedan dim nekoga ubiti ali to se sve akumulira u čovjekovom tijelu (kada malo razmisliš koliko duhanskog dima čovjek udahne na raznim mjestima to jednostavno nije normalno). Prema tome, vi direktno utječete na duljinu nečijeg života i ja bi prije recimo pušače strpao u jednu dvoranu zatvorio prozore i dao im jedno 500 šteka cigareta pa da se tamo dobro nasnifaju dima nego lovio ljude koji isključivo uništavaju samo sebe.
Još pogotovo kada vidim odrasle kako puše u prisutstvu djece - iako nisam za drastične metode ali takve bi baš trebalo izcipelariti jer očito ne poštuju baš ničija prava niti živote drugih. Eto, samo moje 2 lipe o ovoj temi 
- audiosl4ve
- Spol: M
stricek šrike je napisao JAVNE osobe, neznam za tebe trzalica ali cisto sumnjam da ste i ti i bertine i abz javne osobe. Za JH-IM se ne bi cudio jer zna vise o ubuntu nego canonicalov prosjecni radnik