Kod mene je BCM 43142. Ne znam je li driver isti... Sve u svemu, jako je dobro da radi.bertone je napisao/la:Ovako to izgleda na Freyi Live (na slici se još nisam konektirao na svoj router)rudar je napisao/la:Meni je ta bežična uz Debian Testing bila prava noćna mora... i još uvijek nisam siguran hoće li se ponoviti!bertone je napisao/la: Usput, Freya Live mi je prepoznala Broadcomovu WiFi karticu što ranije i kod drugih distiribucija nije bio slučaj
elementary OS fun club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: elementary OS - Freya
- vision
- Spol: ♂
Kad me prijateljica pitala kako dodati glazbu u prezentaciju, rekao sam joj: otvori browser ili idi u folder i pusti glazbu zasebno, neće ni primjetitirudar je napisao/la:Meni samo nedostaje zvučna podloga, glazbena kulisa.
Šminkerski je urađen, ali ima mušice:
- - nakon instalacije, kako sam odabrao grad tako je promijenio i jezik appleta za vrijeme/kalendar;
- midori, sporo otvara stranice, nekad se zaglavi da moram raditi restart;
- nešto zeza se osvjetljenjem ekrana, sinoć nakon restarta 100%, jutros nakon logout-a 10%;
- kod pomijeranja foldera (drag n drop) miš je dobio novu ikonicu (dvije strelice i folder), nakon odjave i prijave sada je ok;
- sada ubacujem naredbu za instaliranje ikonica koje je @bertone postao, i po završetku obavještenje da je libreoffice instaliran, a njega sam sinoć instalirao;
Kad sam napisao da je lijepo uređeno, pomalo šminkerski, mislio sam na tvoju video-prezentaciju, a ne na Freyu. Priznajem samo Debian... veći i od Linuxa 
@dupin u instaliciji nisam nasao da mogu s Windowsom, pise mi da ja nemam nikakav OS na racunalu
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
I meni je pisalo da nemam nikakav OS, iako imam tri uz Freyu. Pogledaj u kučicu iznad da li se broj GB podudara sa onim koji stvarno imaš na računalu. Možda ti je instaler odabrao samo onaj prostor na koji će instalirati Freyu.Nordrew je napisao/la:@dupin u instaliciji nisam nasao da mogu s Windowsom, pise mi da ja nemam nikakav OS na racunalu
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- vision
Ja uspio uvaliti System Load Indicator, nego ga ne mogu vani izbacitibertone je napisao/la:Uspio sam strgati wingpanel
E, hoće li tko pisati recenziju? Ja sam je do pola napisao pa ću nastaviti koristiti da se ne reče da je recenzirana nakon Pi dana
Moglo je biti i gore.. da ne radi i da ne ide vanvision je napisao/la: Ja uspio uvaliti System Load Indicator, nego ga ne mogu vani izbacitiodbija da surađuje
barem je od neke koristi.
Ja još tražim kako da izbacim iz wingpanela ikonu tipkovnice i bluetootha
Samo daj, možeš i iz dva djela.. prvu sad sa prvim dojmovima i drugu (drugi dio) nakon mjesec-dva korištenja (ako ti uopće toliko ostane na kompuvision je napisao/la: E, hoće li tko pisati recenziju? Ja sam je do pola napisao pa ću nastaviti koristiti da se ne reče da je recenzirana nakon Pi dana
Ja ću (ako položim 22.-og
- vision
Za tipkovnicu ukloni engleski iz keyboard layouta (tj. neka ti samo jedno stoji), za bluetooth moram vidjeti.bertone je napisao/la:Ja još tražim kako da izbacim iz wingpanela ikonu tipkovnice i bluetootha
- audiosl4ve
- Spol: M
kakav final release. Ovo je beta3