Stari, naj si bolji!
elementary OS fun club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: elementary OS - Isis
Stari, naj si bolji!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- blast beat
Na ovoj adresi je juče bilo tako nešto sa odbrojavanjem do druge bete, ali vidim da ni toga nema više.
http://elementary.jit.su/
http://elementary.jit.su/
Ekipa radi super posao i polako peglaju preostale bugove.
Kada imam slobodnog vremena pomognem koliko mogu oko manjih problema na launchpad.net-u. Tko ima volje, znanja i viška vremena slobodno neka se pridruzi
Kada imam slobodnog vremena pomognem koliko mogu oko manjih problema na launchpad.net-u. Tko ima volje, znanja i viška vremena slobodno neka se pridruzi
- holden
Valjda je Cody ispeglao neki bug koji je do sad blokirao izlaženje 2. bete. Da li stiže uskoro? Vi šel si 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- r3bl
- Kontakt:
UEFI bug je bio taj koji je zaustavljao najviše Beta 2 verziju, sada je riješen.
Još dva na kojima se radi i jedan o kojem se raspravlja, a ako neko ne želi ni toliko da sačeka, khm, khm, uvijek se nađe rješenje.
EDIT: Preimenovanje teme u Freya?
Još dva na kojima se radi i jedan o kojem se raspravlja, a ako neko ne želi ni toliko da sačeka, khm, khm, uvijek se nađe rješenje.
EDIT: Preimenovanje teme u Freya?
Napravljenor3bl je napisao/la: EDIT: Preimenovanje teme u Freya?
- calisto053
- Moderator
Čini mi se da raspravljaju ko Enti iz LOTRr3bl je napisao/la:Još dva na kojima se radi i jedan o kojem se raspravlja
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
calisto053 je napisao/la:Čini mi se da raspravljaju ko Enti iz LOTRr3bl je napisao/la:Još dva na kojima se radi i jedan o kojem se raspravlja
Re: elementary OS - Freya
Jel možda proradio slim wingpanel za Freyu?
A bome isprobat ćemo i ovo rješenje koje je stavio r3bl.
- r3bl
- Kontakt:
Re: elementary OS - Freya
Nije. Osoba koja je stojala iza ppa u kojem su se nalazili elementary-tweaks, super-wingpanel i wingpanel-slim je odlučila da se fokusira na nešto drugo. Tweaks jeste prilagođen za Freya verziju, ostali projekti iz tog ppa nisu, čeka se dobrovoljac da preuzme njihov development.Abnormal je napisao/la:Jel možda proradio slim wingpanel za Freyu?