openSUSE 13.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- kova-ng
- Spol: M
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
@bertone
Ti već downloadaš i instaliraš takodjer?

People disagree with me. I just ignore them.
Ah, za tih par minuta... nije problem ponoviti download. BTW, download je gotov, md5 checkiran... ready to go!
Ali... ipak neću instalirati. Nemam vremena..
Samo vi javljajte dojmove...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Ofkors.. baš sam maloprije bio nešto poslovno u PB Vrapče, al me nisu htjeli zadržati, vele; "Još si mlad, ima vremena"Orkh je napisao/la:@bertone
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: openSUSE 13.2
To se zove navlacenje i varanje!stefan je napisao/la:Ah, za tih par minuta... nije problem ponoviti download. BTW, download je gotov, md5 checkiran... ready to go!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ukratko o release
openSUSE 13.2: green light to freedom
Nemam pojma o cemu cemo kukati ovaj puta. wi-fi radi , nvidia radi , fglrx radi , jedino mi se ne svidja sto kafu ne moze napraviti , ali bit ce da je do mene
openSUSE 13.2: green light to freedom
Nemam pojma o cemu cemo kukati ovaj puta. wi-fi radi , nvidia radi , fglrx radi , jedino mi se ne svidja sto kafu ne moze napraviti , ali bit ce da je do mene
Ma naći ćemo nešto.. sad vjerojatno ne budu radili laserski miševi i tipkovnice sa pozadinskim osvjetljenjem tipkiOrkh je napisao/la: Nemam pojma o cemu cemo kukati ovaj puta. wi-fi radi , nvidia radi , fglrx radi , jedino mi se ne svidja sto kafu ne moze napraviti , ali bit ce da je do mene
EDIT: jbt, ubiti će me stefan zbog OT-a
i to radibertone je napisao/la:Ma naći ćemo nešto.. sad vjerojatno ne budu radili laserski miševi i tipkovnice sa pozadinskim osvjetljenjem tipki![]()