ma uvijek se nešto nađe za naštimavati... za nas cjepidlakepajdina je napisao/la:a šta se tiče tweakanja nema se tu kaj tweakatiopenSUSE team se pobrinuo za nas da ne moramo ništa tweakati
......dodati pacman repo i instalirati codecs i to je to
openSUSE 13.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.2 - Tweakanje nakon instalacije
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: openSUSE 13.2
@stefan Cjepidlako jedna 
sent from tapatalk
sent from tapatalk
People disagree with me. I just ignore them.
Hvala Vam na dobrodošlici,veselim se budućem druženjuiwinux je napisao/la:Dobrodošao ti nama vidim da si novi član, a imaš i interesantan pogled na SuSe.![]()
sent from tapatalk
Opet dobre reakcije na 13.2
Ovaj put za RC1
http://nwrickert2.wordpress.com/2014/10 ... -13-2-rc1/
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Ovaj put za RC1
http://nwrickert2.wordpress.com/2014/10 ... -13-2-rc1/
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- bikerbj
- Spol: M
ja sam sinoć stavio 13.2 pa kako bude.....jedino se mislim jesam li pogriješio jer sam za /home stavio XFS.......
što mislite da preuređujem prije nego vratim podatke nazad....
što mislite da preuređujem prije nego vratim podatke nazad....
Ja mislim da možeš tako ostaviti . Kako izgleda xfs će svakako uskoro biti novi standard
sent from tapatalk
sent from tapatalk
-
Max Bunker
Jer to sad defaultno za Opensuse: / btrfs, home xfs ?
Neznam jel bi sve bilo u redu da tako podesim pri novoj instalaciji neke druge distre...ubuntu..mint...?
Neznam jel bi sve bilo u redu da tako podesim pri novoj instalaciji neke druge distre...ubuntu..mint...?
Yep za opensuse i enterprise . Za druge distre ne znam, vjerovatno je kako zelis i kako ti odgovara . Ja sam na Archu vec poodavno root prebacio na btrfstex.vileer je napisao/la:Jer to sad defaultno za Opensuse: / btrfs, home xfs
-
Max Bunker
I da li u tim novim datotečnim formatima osjetiš konkretna poboljšanja, te ima li problema ?