Preporuka za printer
Moderator/ica: Moderatori/ce
Preporuka za printer
Trebam printer koji će sigurno raditi na linuxu bez puno problema. Uvjet je da postoji jeftina zamjenska, ili original boja.
Poželjni cjenovni rang do 500kn, ali ako ima neka puno bolja prilika mogao bih se rastegnuti za dodatnih 300 - 500kn (s obzirom da će se puno printati).
Poželjni cjenovni rang do 500kn, ali ako ima neka puno bolja prilika mogao bih se rastegnuti za dodatnih 300 - 500kn (s obzirom da će se puno printati).
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: Preporuka za printer
Predlažem HP 1102 P. u metrou ga se zna naći za 580kn. Laser s obzirom da ćeš puno printati.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Isti prijedlog.nicky je napisao/la:Predlažem HP 1102 P. u metrou ga se zna naći za 580kn. Laser s obzirom da ćeš puno printati.
Imam dva slicna takva na poslu. Sigurno rade na Linuxu, toneri nisu skupi, a printeri rade izvrsno, mogu dosta isprintati, papir se ne zaglavljuje i ne kvare se.
Jednog imam skoro cetiri godine.
Sve najbolje imam reci za njih.
- calisto053
- Moderator
Definitivno HP! Odlicno su podrzani na Linuxu, a pokazali su mi se pouzdanima i jeftinima. Imam 2 all-in-one kod kuce i vise laserskih na poslu i svi besprijekorno rade.
Monokromatski laserski mozes naci za cca 500 kn. Ne znam koliko kosta zamjenski toner.
All-in-one mozes naci za nekih 400-450 kn, a zamjenske tonere ja kupujem za 98 kn crnu (5 ml) i 118 kn boju (8 ml).
Monokromatski laserski mozes naci za cca 500 kn. Ne znam koliko kosta zamjenski toner.
All-in-one mozes naci za nekih 400-450 kn, a zamjenske tonere ja kupujem za 98 kn crnu (5 ml) i 118 kn boju (8 ml).
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Hvala na preporukama.
Ne mogu naći podatak koliko stranica (teksta) se može isprintati s jednim spremnikom boje. Od vas koji ga imate, može netko pogledati na kutiju?
Ne mogu naći podatak koliko stranica (teksta) se može isprintati s jednim spremnikom boje. Od vas koji ga imate, može netko pogledati na kutiju?
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Kažu po spec 1600 stranica za full toner. Onaj koji dođe sa printerom nije pun.
Send from my Nokia 3110 using two fingers
Send from my Nokia 3110 using two fingers
- Suko
- Site Admin
Preko tisucu sigurno moze. Sad, kako mi je to printer s posla, ne kupujem toner, al mislim da dodje novi toner oko 300 kuna.
I mi imamo na poslu HP, a i kući imam jedan. I mogu reći da su odlični