Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Preporuka za filmove
upravo gledam:
Orphan Black
Opis:
Sara postaje svedok ubistva nepoznate žene koja je u potpunosti ista kao ona. Odlučuje da preuzme identitet preminule žene, ne znajući kakve će sve tajne otkriti kada sazna da su ona i preminula ustvari klonovi. Uskoro, Sara otkriva da su ona i pokojnica samo jedne od mnogih klonova. Povrh svega, napolju je ubica koji ih ubija jednu po jednu. Sara mora probati da ostane živa dok pokušava da odgonetne ovu uvrnutu zaveru.
http://www.imdb.com/title/tt2234222/reference
Orphan Black
Opis:
Sara postaje svedok ubistva nepoznate žene koja je u potpunosti ista kao ona. Odlučuje da preuzme identitet preminule žene, ne znajući kakve će sve tajne otkriti kada sazna da su ona i preminula ustvari klonovi. Uskoro, Sara otkriva da su ona i pokojnica samo jedne od mnogih klonova. Povrh svega, napolju je ubica koji ih ubija jednu po jednu. Sara mora probati da ostane živa dok pokušava da odgonetne ovu uvrnutu zaveru.
http://www.imdb.com/title/tt2234222/reference
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Naravno, isto je odličan, iako sam ga doživio više kao samo još jednu plus epizodublacx je napisao/la:Znači pogledao si ju![]()
Jesi odgledao i film? Zaokružuje priču do kraja, iako bi bilo bolje da je još koja sezona umjesto njega
Damn you FOX.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Heisenberg
Poceo je Breaking Bad.. ne planiram pogledat epizodu po epizodu nego kad se sve sakupi..da dobijem potpunu sliku.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pogledao prvo, večeras ću drugu... Malo sam razočaran, meh.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Gogy
- Kontakt:
Kakav ti je bio film?zole052 je napisao/la:upravo gledam:
Orphan Black
serija je... prva sezona je snimjena, dosao sam do pola i svidla mi seGogy je napisao/la:Kakav ti je bio film?zole052 je napisao/la:upravo gledam:
Orphan Black
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Gogy
- Kontakt:
Aha, nisam skužio 
Inače baš ne gledam serije ali ovo mi ima potencijala.
zanimljiva prica, doza humora i akcije... jos je SF... ne moze biti loseGogy je napisao/la:Aha, nisam skužio
inace serije su bolje od filmova jer se stigne bolje razraditi tema i likovi
- Gogy
- Kontakt:
Istina. Jedino što puno više vremena oduzimaju (kojeg ionako imam malozole052 je napisao/la: inace serije su bolje od filmova jer se stigne bolje razraditi tema i likovi
pa serije traje 40 min... lijepo pomalo ides... ja lakse nadjem vremena za pogledati seriju nego film kada danas svi traju dvije tri ure :/Gogy je napisao/la:Istina. Jedino što puno više vremena oduzimaju (kojeg ionako imam malozole052 je napisao/la: inace serije su bolje od filmova jer se stigne bolje razraditi tema i likovi)