laptop gericom, centrino 1.6 GHz, 1 Gb ddr, intel maticna i integrirana grafika 945. nije bas neka kanta.
edit:
inace mi kde 4.2 redi sasvim solidno (suse 11.1)
Dali postoji stabilna distribucija?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Dali postoji stabilna distribucija?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Da, nije kanta.simke je napisao/la:laptop gericom, centrino 1.6 GHz, 1 Gb ddr, intel maticna i integrirana grafika 945. nije bas neka kanta.
edit:
OK je. Čak štoviše.
Onda možda imaš neki problem s hardverom?
nikad nisam instalirao drivere od maticne, ja mislim da postoje. bi to pomoglo.Suko je napisao/la:Da, nije kanta.simke je napisao/la:laptop gericom, centrino 1.6 GHz, 1 Gb ddr, intel maticna i integrirana grafika 945. nije bas neka kanta.
edit:
OK je. Čak štoviše.
Onda možda imaš neki problem s hardverom?
Zadnja izmjena: simke, dana/u 09 ožu 2009, 22:06, ukupno mijenjano 2 puta.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
netrebaju ti drajveri od maticne. nije ni cudo kaj si uspel ubiti debiana:P
pitao sam jel bi pomomoglo, i rekoh da nisam probao.devil je napisao/la:netrebaju ti drajveri od maticne. nije ni cudo kaj si uspel ubiti debiana:P
-
sonichedgehog
PCLinuxOS 2008 Gnome imam godinu dana, mucio sam ga svim mogucim desktop 3D spravama za mucenje i i dalje mi radi odlicno. Imam HP laptop Compaq 6320s
sonic
sonic