Čudna stvar s jutarnji.hr

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
mist
Spol: Ž

Čudna stvar s jutarnji.hr

Post Postao/la mist »

Imam 2 računala: na netbooku je Fedora 19 + XFCE, na laptopu Fedora 19 + Gnome. Na oba se vrti najnovija verzija Firefoxa milijardu i koji već broj. I odem na stranicu jutarnji.hr - na laptopu ju prikazuje normalno, a na netbooku u mobile obliku i ne mogu ju nikako unormaliti (ima dolje u dnu prebacivanje na normalnu stranicu, i klik na to ne daje nikakve rezultate). Sve ostale stranice koje posjećujem se normalno prikazuju.

Nije da mi taj jutarnji.hr život znači, ali me zanima što se tu događa i kako to ispraviti. Jel imao tko sličnu situaciju?

(Ako je rješenje problema brisanje historyja ili reset profila, onda nema veze, ne treba mi jutarnji :-D )
Those who stand for nothing fall for anything.
calisto053
Moderator
Spol: M

Re: Čudna stvar s jutarnji.hr

Post Postao/la calisto053 »

I kod mene slican problem u Thunderbirdu na 2 laptopa. Mislim da je to stvar prikaza (znam da sam nesto mrdao u View opcijama i popravio na jednom, ali se vise se sjecam kako). Ponekad se javi samo od sebe i opet se popravi. To mi je iritantno :ljut

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

moraš promijenit "default user agent", tj. dodat taj add-on i postavit na chromium ili nešto slično...inače nema spasa
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 03 kol 2013, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Hvala na odgovorima!
Idem probati.
Those who stand for nothing fall for anything.
Odgovori