u sidu kaskaju kad trenutni testing uđe u "freeze" fazu...od 5.5. očekujem veselje u sidu
Ubuntu 13.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 13.04 (Raring Ringtail) Daily Build
ti koristi experimental i budi turbonindža 
u sidu kaskaju kad trenutni testing uđe u "freeze" fazu...od 5.5. očekujem veselje u sidu
samo se ti veseliShicy je napisao/la:ti koristi experimental i budi turbonindža
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
očekujem, ne znači da će bit
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Jučer ga i ja instalirao, final. Lijepo izgleda, fine i glatke animacije, prepoznao sav hardver, čak i funkcijske tipke koje rijetko koja distra prepozna. Jednostavan. Imam i dosta minusa za njega, možda napišem svoj osvrt ovih dana.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
os7een
Evo da se i ja malo uključim u temu
Instalirao sam 13.04 prosli vikend i to mi je prvi puta da vrtim neku verziju Ubuntu-a nakon 12.04 što sam ju isto isprobao prije točno godinu dana
Sviđa mi se kako je Unity dosta napredovao, puno je brži i lakše je raditi sa njime. Posebno pozdravljam opciju u search-u koja pronalazi aplikacije i kada im se pogrešno napiše ime, npr " skipe, xabmc, farafox " itd.
Nove ikonice za dash, nautilus, software center i updater su veoma cool i moderne.
Libre Office ima global menu po deafultu, što je isto cool dodatak
Steam i novi redizajn Shutdown i Log Out ikonica je isto totalno moderan pothvat
Sada lošije strane, ono što me i dalje kopka je onaj Amazon search u dashu, to stvarno ne treba. Nautilus doslovno ostao gol što se tiče opcija, i zbog nekog čudnog razloga xbmc mi se malo-malo pa sruši. Nekada ne ali u večini slučajeva da
I ovaj workspace switcher ne znam što su sakrivali, ali ok
Sve u svemu, solidna districa za nečije okice
Instalirao sam 13.04 prosli vikend i to mi je prvi puta da vrtim neku verziju Ubuntu-a nakon 12.04 što sam ju isto isprobao prije točno godinu dana
Sviđa mi se kako je Unity dosta napredovao, puno je brži i lakše je raditi sa njime. Posebno pozdravljam opciju u search-u koja pronalazi aplikacije i kada im se pogrešno napiše ime, npr " skipe, xabmc, farafox " itd.
Nove ikonice za dash, nautilus, software center i updater su veoma cool i moderne.
Libre Office ima global menu po deafultu, što je isto cool dodatak
Steam i novi redizajn Shutdown i Log Out ikonica je isto totalno moderan pothvat
Sada lošije strane, ono što me i dalje kopka je onaj Amazon search u dashu, to stvarno ne treba. Nautilus doslovno ostao gol što se tiče opcija, i zbog nekog čudnog razloga xbmc mi se malo-malo pa sruši. Nekada ne ali u večini slučajeva da
I ovaj workspace switcher ne znam što su sakrivali, ali ok
Sve u svemu, solidna districa za nečije okice
-
Lutherus
Dobro kaj su oni to maknuli ssh i scp van iz nautilusa?
-
os7een
Nisu, ima još ona opcija 'Connect to Server', probao sam jučer ssh i radi 
- Abzeenth
- Site Admin
Koliko znam, to se može maknuti (isključiti/obrisati, već nekako).os7een je napisao/la:ono što me i dalje kopka je onaj Amazon search u dashu, to stvarno ne treba.
-
os7een
Može se isključiti u Privacy da, ali koliko sam skužio onda se isključuje i pretraga drugih file-ova i datoteka koje imate na kompu preko dasha. Zato ga je najbolje odmah izbrisati i koristiti search dalje normalno.
Ali govorio sam kao default postavka, ne treba im to po mome mišljenju
Ali govorio sam kao default postavka, ne treba im to po mome mišljenju
-
Lutherus
kolko vidim nema. ima samo rudimentalnu funkciju toga no ne sve kaj nautilus ima pod connect to server tabomos7een je napisao/la:Nisu, ima još ona opcija 'Connect to Server', probao sam jučer ssh i radi