Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Krešimir je napisao/la:Nemam više 12.2 na računalu. SAMO vindoze. Iz vindoza (u vindozama, kako god ) sam s "Partition Wizard Technician Edition" formatirao particije (3 su bile, nakon formatiranja su se obrisale i sad ima samo 87 GB slobodnog prostora) i to je to.
uglavnom, da odem sad na instalaciju, prikazao bi mi, kad bih došao do dijela za particioniranje (znači, u instalaciji), prikaže mi cijeli hard disk kao da je prazan, odnosno, instalacija NE VIDI particije gdje su vindoze. Jasnije ?
Izgleda da ti je taj "Partition Wizard Technician Edition" zeznuo particije....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan je napisao/la:
Imaš rezervni disk? Da li imaš bitne podatke na postojećoj particiji?
Najbolje bi bilo pobrisati sve particije i MBR sa dd-om pa si na miru!
To sam i htio, pitao sam prijatelja, no ne može mi posuditi, trebao bih bekapirati jedno 350 GB podataka. Nemam nikakav drugi disk, hebiga .
stefan je napisao/la:
Izgleda da ti je taj "Partition Wizard Technician Edition" zeznuo particije....
Krešimir je napisao/la:
To sam i htio, pitao sam prijatelja, no ne može mi posuditi, trebao bih bekapirati jedno 350 GB podataka. Nemam nikakav drugi disk, hebiga .
Kad ti ne bi bili važni podaci bi lako prčkali i probali pronaći rješenje... Ali ti napravi backup dok možeš, pa onda kompletan wipe i sve će biti ok.
Important note for all VLC users:
The packaging for VLC has changed recently, to get VLC into the official openSUSE Repositories all proprietary Codecs were removed from the Package, the reason for this can be read here: http://lists.opensuse.org/opensuse-fact ... 00080.html
In order to play Videos and Music with these proprietary codecs again you need to install the Codecs through the *vlc-codecs* Package form the PackMan or VideoLan Repository. http://lists.opensuse.org/opensuse-fact ... 00197.html
Hm,dodah ovaj gnome repo iz članka i pokrenuh zypper dup s tog repoa i sve prodje ok,međutim,poslije instalacije ja napravnim logout,kad sam se ponovno ulogirao networkmanager više ne prikazuje Vip (mobile broadband) konekciju na koju se inace spajam! wtf?
Jel imaotko slican slucaj i ako je,kako ga je rješio?
al svi bugovi iz verzije 0 ostaju ako se ne doda repo ili ih ispravljaju u sluzbenim repozitorijima? ako ih ispravljaju zasto onda imati poseban repo za 4.10.1 itd kada su to samo bug fixevi koje oni ubace u njihovu verziju 4.10.0?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.