LZS časopis

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

Re: LZS časopis

Post Postao/la stefan »

Mislim da je polugodišnjak ok. Obuhvatiti će dovoljno novih verzija distribucija, programa, libova..
Kvartalno je previše posla :P
Još da ja i iweb završimo portal za ocjenjivanje, pa će se moći pratiti trendovi u popularnosti distribucija. Pa ćemo i to ubaciti :)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ja nisam siguran. treba nam više aktivnog članstva da bi se ovo održilo, da ne spomenem problem činjenice da su časopisi stvar prošlosti. Ne vidim što bi mi mogli pisati a da bude recentno. Časopis bi tu morao imati neku bitno drukčiju koncepciju od klasične da bude interesantan.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

shrike je napisao/la:ja nisam siguran. treba nam više aktivnog članstva da bi se ovo održilo, da ne spomenem problem činjenice da su časopisi stvar prošlosti. Ne vidim što bi mi mogli pisati a da bude recentno. Časopis bi tu morao imati neku bitno drukčiju koncepciju od klasične da bude interesantan.
Ma ne časopis u pravom smislu. Nego kompilacija najboljih članaka na LZS portalu. +možda poneka ekskluziva :misli
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
shicy

Post Postao/la shicy »

kompilacija članaka bi bila možda najsretnije rješenje...časopis kao časopis nema smisla...nema ni ovako puno aktivnih autora...
nema smisla ubijat 2 glavna čovjeka...iako se i sad gaze od posla...
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Shicy je napisao/la:kompilacija članaka bi bila možda najsretnije rješenje...časopis kao časopis nema smisla...nema ni ovako puno aktivnih autora...
nema smisla ubijat 2 glavna čovjeka...iako se i sad gaze od posla...
:thumbs
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Ako treba kakva pomoc, samo javite :)
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
shicy

Post Postao/la shicy »

e, bila bi ekstrabaza kad bi mogli napravit neku verziju za Božić :)
ono, da nas sve za Božić dočeka neki skup članaka :)
LZS daruje članove :)
ili pričam gluposti? szbunjen
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Shicy je napisao/la:e, bila bi ekstrabaza kad bi mogli napravit neku verziju za Božić :)
ili pričam gluposti? szbunjen
nisu gluposti :D
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Slažem se, članove na duplericu. Ono kao "maturanti" 2012. ;)
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
blacx

Post Postao/la blacx »

Shicy je napisao/la:e, bila bi ekstrabaza kad bi mogli napravit neku verziju za Božić :)
ili pričam gluposti?
:thumbs
Odgovori