glaskoncILLa je napisao/la:ne bogohuli, za posebnu djecu je skola za djecu s posebnim potrebama..
izdvojiti Mint kao zasebnu temu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: izdvojiti Mint kao zasebnu temu
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Inaće ima distribucija koje se koriste i to aktivno pa čak i na našem forumu pa nemaju zasebnu temu. Po tome treba zasebne teme i za Slackare i Gentoo i LFS.
Zaboravio si Source Mage, mislim da ga Retsam koristi
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ja nebi otvara novi podporum za Mint...
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ja nisam za izdvajanje Minta u poseban podforum.
Ubuntu podforum ima sasvim jasan opis: Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)
Mislim da početnik tu ne bi trebao imati problema oko snalaženja.
Ubuntu podforum ima sasvim jasan opis: Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)
Mislim da početnik tu ne bi trebao imati problema oko snalaženja.