Gnome-shell fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Gnome-shell fan club
Od kako sam vidio gnome 2.x verziju pa nadalje samo gnome koristim jer je pregledan i malo troši resurse 
-
Slamd64
AW: Gnome-shell fan club
To baš i nije posve tačno 
Ovisi u kojim situacijama
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Ovisi u kojim situacijama
Mislio sam na Fedoru Gnome vs Fedora KDE jer je ipak Fedora primarno Gnome distribucija a za druge neznam 
-
Slamd64
AW: Gnome-shell fan club
To za kde jeste. Otkad je izašla četvorka bila je gladna resursa. I danas je potrebno minimalno 768 MB RAM, ali barem više nije nestabilan kao na početku.
izgleda mi kao ozbiljan problemV176V88 je napisao/la:Pridružujem se fan clubu i sve vas lijepo pozdravljam. Gnome također koristim od početka pa bi prema tome Gnome shell bio logični nastavak. Sve u svemu, jako mi se sviđa, funkcionalan jest, samo ima određenih problema. Evo, meni često dolazi do zamrzavanja sustava dok pretražujem internet (Mozilla Firefox) i slušam glazbu (Banshee).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Opasan ovaj kde lobby.stefan je napisao/la:izgleda mi kao ozbiljan problemV176V88 je napisao/la:Pridružujem se fan clubu i sve vas lijepo pozdravljam. Gnome također koristim od početka pa bi prema tome Gnome shell bio logični nastavak. Sve u svemu, jako mi se sviđa, funkcionalan jest, samo ima određenih problema. Evo, meni često dolazi do zamrzavanja sustava dok pretražujem internet (Mozilla Firefox) i slušam glazbu (Banshee).
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
- drone
- Moderator
U svakom slučaju izgleda kao ozbiljan problem jer se radi o relativno nasilnom gašenju kompa (ako sam dobro protumačio to zamrzavanje). Ako se tako ponaša samo s Gnomom, a ne i s ostalim DE-ima, čudno je, ali bar nije toliko ozbiljno i rješenje je jednostavno - ne koristiti Gnome neko vrijeme (ako nitko još uvijek ne zna uzrok i rješenje). Inače bih sa sigurnošću mogao reći da nešto od hardvera lagano crkava.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
V176V88
- Spol: M
Tako se ponašao samo sa Gnome 3.2.1 sučeljem. Ponašao se - promjenio sam temu i sada je sve ok. Ne znam, čini mi se da je tema kriva za sve jer sada radim bez problema. Misliš da bi hardver mogao biti u pitanju? Što točno? Jedino mogu reći da sam izvršio analizu HDD i sve je ok što se toga djela tiče.
Još uvijek samo početnik.
Ako ti se verzija GTK za koju je tema pisana ne poklapa s verzijom instaliranog GTK-a, to ti je uzrok problema.
-
V176V88
- Spol: M
Jednostavnije rečeno., ako koristim temu za Gnome 3.4. a imam instaliranu verziju Gnome 3.2.1 to je uzrok, jel? Znači, ne rikava hardver?
Još uvijek samo početnik.