TeaRacks je napisao/la:
Goat perverison
Glazba
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Glazba
Kak podnosis taj black m. . Death metal je jos dobar dok nije ekstreman (Citaj : "Death")Lutherus je napisao/la:TeaRacks je napisao/la:
Goat perverison
Ali thrash for life
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- retsam
Misliš na death kao band, iliDeath metal je jos dobar dok nije ekstreman (Citaj : "Death")
Evo jedan masterpiece:
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Moze, moze i mozeretsam je napisao/la:Misliš na death kao band, iliDeath metal je jos dobar dok nije ekstreman (Citaj : "Death")meni je isto pondošljivo, uz opasku da je većina toga teže smeće, ali nile, death, suffocation, immolation, morbid angel, atheist, cynic
![]()
dok je šuškasti Cannibal s tekstovima o rezanju spolnih udova i truljenju svega i svačega smeće koje je neslušljivo
![]()
EDIT: Sve su to odlicni bendovi, ali najdraze su mi ipak metal balade
Meni najdrazi bend( sviram u tribute bendu btw)
Zadnja izmjena: Medojedni jazavac, dana/u 25 lip 2012, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
Lutherus
joj pantera. to mi tako dosadan bend. čisti kauboji. da neznaš sam po zvuku skužiš da su brača abbott texasšani.
i jedna za sve one koje to nervira
i naravno legende
i jedna za sve one koje to nervira
i naravno legende
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Prvi si na kojega sam naletel da ne podnosi panteru. Eto, i to sam dozivelLutherus je napisao/la:joj pantera. to mi tako dosadan bend. čisti kauboji. da neznaš sam po zvuku skužiš da su brača abbott texasšani.
- retsam
Nisu niti meni baš no. 1 band, samo kauboji IMHO dobar album, poslije su se istrošili, a prije to ga su mi neslušljiviTeaRacks je napisao/la:Prvi si na kojega sam naletel da ne podnosi panteru. Eto, i to sam dozivelLutherus je napisao/la:joj pantera. to mi tako dosadan bend. čisti kauboji. da neznaš sam po zvuku skužiš da su brača abbott texasšani.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
Lutherus
pardon, panteru podnosim, samo mi je dosadna. ne podnosim guns n roses, bon jovi, van halen, nitro, motley crue, skid row, crashdiet, hardcore superstar, ratt i općenito taj hair/glam/pussy metal kao i ono kaj pokušavaju prodati pod nu metal.TeaRacks je napisao/la:Prvi si na kojega sam naletel da ne podnosi panteru. Eto, i to sam dozivelLutherus je napisao/la:joj pantera. to mi tako dosadan bend. čisti kauboji. da neznaš sam po zvuku skužiš da su brača abbott texasšani.
heh...Pantera mi ima samo Kauboje...ostalo mi je više manje dreka...
meni su In Flames najdraži metal bend
meni su In Flames najdraži metal bend