Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- glaskoncILLa
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Vidim koristi se root terminal.
Sto je ta naranca
Sto je ta naranca
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Najs. Ovo je prvi put da vidim tvoj desktop..
Ne voliš ekstenzije?
To nije naranča nego klementina..max360se je napisao/la:Vidim koristi se root terminal.
Sto je ta naranca
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
A Ča ti ja znam. Meni izgleda kao narancaHugo je napisao/la:To nije naranča nego klementina..
Zezam se.. To je Clementine music player..max360se je napisao/la:A Ča ti ja znam. Meni izgleda kao narancaHugo je napisao/la:To nije naranča nego klementina..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.