A new icon set for 12.04?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- zagortenay
A new icon set for 12.04?
No pain,no pain!
Re: A new icon set for 12.04?
nadam se ja jesu... predobro izgledaju 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Beautiful 
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Sviđa mi se.
Ujedno predlažem da se na Vijestima otvori tema Ubuntu 12.04, gdje možemo postati sve što će biti vezano za novu verziju.
Ujedno predlažem da se na Vijestima otvori tema Ubuntu 12.04, gdje možemo postati sve što će biti vezano za novu verziju.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Ili u vijestima ili u Ubuntu podforumu gdje se može takvoj temi dati "Važnost".
sve je super, al mrzim kad za home stave doslovno kucu. nadam se da to nece proc.
- Markec
- Spol: M
I meni se također sviđa, hmm na ovim postoječim me smeta Htymbox ikonica koja je u obliku CD-a i drugi misle da to treba pokrenuti kad stave unutra dvd ili cd 
@ baš tako
Ja sam presao na Xfce
Ja sam presao na Xfce
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.