arch beginner's guide i nećeš falitante003 je napisao/la:instalacija je protekla dobro ali kad sam ga pokrenuo, poceo je stekat sam od sebe. internet nije proradio ni za zivu glavu.
Sve mi se cini da cu morat ubrzo nekog davit da napokon stavim Arch
Instalacija Archa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Instalacija Archa
bome je dobro brz u virtualci..

Re: openSUSE 11.4
To mu ja već danima objašnjavam.. pa neće i nećeShicy je napisao/la:bome je dobro brz u virtualci..
arch beginner's guide i nećeš falitante003 je napisao/la:instalacija je protekla dobro ali kad sam ga pokrenuo, poceo je stekat sam od sebe. internet nije proradio ni za zivu glavu.
Instalacija Archa
Jucer kad sam ga htio napokon instalirat i tebe mislio zagnjavit na par min si "cudom" osao offGrof je napisao/la:To mu ja već danima objašnjavam.. pa neće i nećeShicy je napisao/la:bome je dobro brz u virtualci..
Da napisem ovo i u cudne misterije ?
Isao sam par puta prema onom wiki-u i nikad nisam uspio kde instlirat kak spada. jednostavno nece pa nece
Re: openSUSE 11.4
skini sa službene stranice beginner's guide i samo pratiš upute...prilično jednostavno ispadne 
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Instalacija Archa
Kod mene (a vjerujem i kod mnogih drugih) pri prvom isprobavanju Archa instalacija se sastojala od dva dijela:
1) Prva instalacija, kada samo slijepo prepisuješ šta kaže beginners guide i moliš se da nigdje ne zabrljaš i da uspiješ instalirati Arch
2) Druga instalacija, kad pokušavaš pratiti beginners guide sa razumijevanjem i skužiti šta služi za šta

Ali Arch je zakon distra... nećeš pogriješit.
1) Prva instalacija, kada samo slijepo prepisuješ šta kaže beginners guide i moliš se da nigdje ne zabrljaš i da uspiješ instalirati Arch
2) Druga instalacija, kad pokušavaš pratiti beginners guide sa razumijevanjem i skužiti šta služi za šta
Ali Arch je zakon distra... nećeš pogriješit.
Zadnja izmjena: Gogy, dana/u 11 ožu 2011, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
a prije prve instalacije spremanje bitnih podataka na sigurnoGogy je napisao/la:Kod mene (a vjerujem i kod mnogih drugih) pri prvom isprobavanju Archa instalacija se sastoji od dva dijela:
- retsam
- Spol: M
odin je napisao/la:nakon tri,četri instalacije archa već znaš napamet
Pa i nije toliko komplicirano, već kod same instalacije u setupu si možeš skratiti posao kod odabira paketa i uređivanjem rc.conf-a,fstab-a,hosts-a,... i praćenja guidea(s razumijevanjem) ne bi trebalo biti posebnih problema. Ukoliko ta instalacija nekome stvara probleme postoje arch derivati poput archbanga pa se to instalira i ako nekome ne paše openbox skine ga pa stavi KDE/Gnome/xfce/xyWM, ja preferiram čistu klasičnu instalaciju Archa.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
za to ga treba tri,cetiri put instaliratodin je napisao/la:nakon tri,četri instalacije archa već znaš napamet
Probao sam ga u virtualki i ne radi mi uopce kde, gnome ni bilo kaj sam probao instalirat. kad to instaliram u virtualki, idem na komp. do onda neidem nikud. I pratio sam kuharicu ali neeeznam zasto nece.
pokrenem X i onda mi izbaci tri terminala i to je to.