Nadrapali smo :)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Nadrapali smo :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Re: Nadrapali smo :)
Kao sto je tamo jedan posjetitelj i rekao o sigurnosti windowsa i svemirskim postajama,ako se tko sjeca skoro smo raspravljali o tome hehe 
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Danas počinjem kopati u dvorištu atomsko sklonište.
Valjda ću uspjeti za jedno mjesec dana završiti.
Samo se nadam da će im Windowsi uspjeti toliko dugo raditi.

Valjda ću uspjeti za jedno mjesec dana završiti.
Samo se nadam da će im Windowsi uspjeti toliko dugo raditi.
Ej koje su to sad slatke mete za kompjuterske manijake zeljne da vladaju svjetom,a ovo je idealna prilika 
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ljudi, na svom faksu sam vidio neke ultra-fensi osciloskope s touchscreenom. No kad su ih upalili vidio sam Windows XP boot screen
Radi se o ovim osciloskopima.
Primjetite ovaj dio teksta:
Radi se o ovim osciloskopima.
Primjetite ovaj dio teksta:
Vjerojatno je puno jeftinije razvijat aplikacije u win platformi (win programera ima na tone), nego na ičem drugom...LeCroy's recommendation on AntiVirus software
LeCroy advises strongly that all X-Stream based scopes be equipped with antivirus software prior to connection to a network. It is equally important to keep the virus definition files frequently updated. LeCroy has evaluated Symantec AntiVirus for effectiveness and impact on performance.
Scopes equipped with Windows XP Pro SP2, or later, will detect installed anti-virus software and will report when antivirus definitions are out of date.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
E kolega tu si potpuno u pravu....Vjerojatno je puno jeftinije razvijat aplikacije u win platformi (win programera ima na tone), nego na ičem drugom...
Eh a šta da se radi kad je tako i sam sam pomalo taj...
Ali ipak volim linux.
I am the one and only....
Ja sam uvjek tvrdio da ljudskoj rasi nije potreban sotona. Sami smo si dovoljni da odradimo njegov posao.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Nele ima pravo ,idealna meta za manijake!