Cek, jel ovaj tvoj jedini post pokusaj promoviranja tvog foruma koji je u linku u tvom profilu, ima jednog usera, hostan je na free hostingu na random domeni i svodi se na tvoje… samostalno postanje?
Rekao bih da nemas puno godina, i to je sasvim okej
Ako sam u krivu, isprike radi te pretpostavke, ali onda je to drugaciji razgovor - što se vidi iz same moje pretpostavke.
Ja sam se učlanio na ovaj forum sa, sad u retrospektivi, puno premalo godina da bih uopce bio na internetu u mjeri u kojoj sam bio: ali biti dio takvih computer/hacker zajednica i konstantno se challengati da naučim nove stvari (jer su mi bile jako zanimljive) mi je pomoglo da zapravo imam karijeru u developmentu, kao i da upoznam neke izvrsne ljude.
Krenuo sam i sam s nekim takvim projektima poput tebe, ali nisu zaživjeli (iz danas očitih razloga: zajednice se jednostavno ne rađaju tako).
Moj savjeti za tebe su:
1. ne bježi od stvari koje su teške (C u odnosu na Python, iako je mozda prerano da ga ucis) - jer te uce puno bolje razmisljati o problemima, a to je jedna od najkorisnijih vještina u zivotu. možeš ovaj program napisati u liniji koda u mnogim drugim jezicima, ali to ti neće objasniti što brojevne baze jesu, i sakrit će od tebe kako doista softver funkcionira (upravljanje memorijom i slicno)
2. pridruzi se postojećim zajednicama koje imaju slicne kolektivne interese poput tebe, sudjeluj u njima i uči iz njih umjesto da pokušavaš razviti svoje (što jest samo po sebi zabavno, što je - je)
3. pazi se na internetu