Probala sam pretrazivati po imenima fajlova, ali ne nalazi nista. Svi programi su mi ostali, s tim da recimo VBox je ostao, ali nema windowsa u njemu istaliranih.
Ima li tko kakvu ideju sto se moglo dogoditi i kako da vratim sve?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Kod: Označi sve
find /home/ -regex '.*\.\(jpg\|png\|doc\|xls\)'Kod: Označi sve
rm -rf ~/.configKod: Označi sve
mv /home/tvoje-ime/.local/share/Trash/files/.config /home/tvoje-ime/ostavaAko sam dobro shvatio to su upute koje je slijedila da vrati launcher, a prije toga su nestali dokumenti. Ako sam fulai i ovako su nestali, imam čisti sidenote: rm -rf ne stavlja stvari u Trash već ih odmah briše. Također, nemojte nikada brisati .config ili slično bitne fajlove foldere, već ih samo movnajte, npr: mv .config .config.old , jer na ovaj način uvijek možete vratiti podatke natrag.kepica je napisao/la:sad već imam ideju, ovaj korak iz upute:
kaže da si obrisala sve postavke iz tvog HOME direktorija, ali je velika vjerojatnost da je upravo taj SKRIVENI folder ( direktorij ) CONFIG ostao u košu ? za početak bilo bi dobro da ga dobijemo na sunce.Kod: Označi sve
rm -rf ~/.config
ta uputa koju je pratila je malo jača šok terapija he heshrike je napisao/la:Ako sam dobro shvatio to su upute koje je slijedila da vrati launcher, a prije toga su nestali dokumenti. Ako sam fulai i ovako su nestali, imam čisti sidenote: rm -rf ne stavlja stvari u Trash već ih odmah briše. Također, nemojte nikada brisati .config ili slično bitne fajlove foldere, već ih samo movnajte, npr: mv .config .config.old , jer na ovaj način uvijek možete vratiti podatke natrag.kepica je napisao/la:ovaj korak iz upute:
Kod: Označi sve
rm -rf ~/.config