Instalacija LXQt desktop okruženja na openSUSE 13.1

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
stefan
Moderator
Spol: M

Instalacija LXQt desktop okruženja na openSUSE 13.1

Post Postao/la stefan »

Dodati LXQt repozitorij

Kod: Označi sve

sudo zypper ar http://download.opensuse.org/repositories/devel:/cloverleaf:/lxqt/openSUSE_13.1/ LXQt
Instalirati pattern (predefiniranu grupu paketa):

Kod: Označi sve

sudo zypper in -t pattern lxde-qt
Enjoy! :thmb-up
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan
Moderator

Re: Instalacija LXQt desktop okruženja na openSUSE 13.1

Post Postao/la stefan »

Evo i kako to izgleda:
slika

JAKO JAKO brzo, ali čini mi se da nije baš najbolje popuni meni sa aplikacijama... Iako Alt+F2 nađe sve...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Zanimljivo, ajd please napravi još koji skrinšot. :zvizdi
Where there is a gui there's a way.
SuSe

Post Postao/la SuSe »

Enlightenment sam danas pokušao na kratko probat, super su ga integrisali u opensuse, sa obiljem customizea, ali nikako, i nikako nisam uspio podesiti wifi, i noga. A ovo možda probam, ako nas stefan još malo zainteresuje:).

EDIT: Stefane, ako si instlairao na nekom starijem računaru npr mršaviji pentium 4, javi dojmove, da bez dvoumjlenja instaliram ljudima:)
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

SuSe je napisao/la:Enlightenment sam danas pokušao na kratko probat, super su ga integrisali u opensuse, sa obiljem customizea, ali nikako, i nikako nisam uspio podesiti wifi, i noga. A ovo možda probam, ako nas stefan još malo zainteresuje:).

EDIT: Stefane, ako si instlairao na nekom starijem računaru npr mršaviji pentium 4, javi dojmove, da bez dvoumjlenja instaliram ljudima:)
Instalirao sam na faksu na jednom prosječnom računalu (quad core, 4GB rama). Brži je od KDE-a ali ipak ne dovoljno da ga trajno koristim.

Doma na i7 mi KDE leti pa neću ni pokušavati ništa drugo.

Niš te ne košta probati ga, ako ti se ne svidi samo ga makneš. A izgleda da se ne svađa sa KDE-om pa nema problema da i paralelno stoje..
Odgovori