imas srece, iweb je programer I DIZAJNER pa ga ne moras nis platit cak DVA PUTA!mist je napisao/la:Trebam nekog da mi pogleda projektni zadatak kad ga napravim, prije nego ga predam.![]()
Mala baza, 5 tablica, plus dokumentacija.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Hvala! Valjda ću do sutra navečer biti gotovaiweb je napisao/la:![]()
Slobodno posalji
Those who stand for nothing fall for anything.
A poznato je da liječnici imaju rukopis.... kao ja. Ne bih želio biti na tvome mjestu.mist je napisao/la:Danas sam doživjela nešto... zanimljivo.
Kontaktirala sam jednu doktoricu putem maila, vezano uz zaštitu na radu (postavila neka pitanja, bla, bilo je pol stranice teksta). Danas, stiže faks... Ona je otvorila mail, isprintala moju poruku na papir formata A4, odgovorila na mail rukom i onda to faksirala. ???
Nije ni s Linuxom → http://www.roeschswiss.com/px_custom/pr ... img_33.gifSlamd64 je napisao/la:Mislim da sa faksom nije tesko raditi![]()
http://www.glas-slavonije.hr/Slike/2013/05/53985.jpg
Abzeenth je napisao/la:uklesaš
Vl@do je napisao/la:Uf. Morao sam napustiti tajnu lokaciju jer su me provalili. Ušla je neka žena, naoružana do zuba, krpama i najnovijim usisavačem. Rekla je: "Ovo ću ti reći samo jednom. Miči se s tog kompjutora". Morao sam na brzinu spremiti pristupne šifre svog you tube kanala na kojem čuvam kompromitirajući sadržaj. One animacije sl, filmovi sa zmajevima su samo maska.
Srećom smartphone je uvijek u tajnom pretincu mog neprobojnog prsluka.
@iweb, pa što ti se dogodilo s avatarom .. od kuda sad taj AXE tvor?? 
-
Staromodan
Nema više altaviste, iako je zadnjih godina to ustvari bio jahu, ali...
Dugo vremena nakon nje sam uspio pronaći normalan pretraživač, ali i on je ubrzo ugašen.
Dugo vremena nakon nje sam uspio pronaći normalan pretraživač, ali i on je ubrzo ugašen.
kako nema? meni je i dalje otvara altavista.com Osobno nisam koristio to čudo već dugo vremena
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Staromodan
Na ircu nema nikoga, a kamoli nje...
To je sada jahu, tj. daje njegove rezultate samo piše da je altavista, bar je tako bilo kad sam zadnji put čitao o tome.
Gasi se za desetak dana.
To je sada jahu, tj. daje njegove rezultate samo piše da je altavista, bar je tako bilo kad sam zadnji put čitao o tome.
Gasi se za desetak dana.