Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: Kako izgleda vaš desktop
mah da znam....imam problema s ovim ubuntu (očekivano, premda je na početku radila odlično) ali to je sve za očekivati. Budem probao sada mandrivu 2010.1 beta pa budem vidio kako če tamo šljakati.
najgore mi je što mi šteka flash, a i ne mogu gledati prezentaije u preko cijelog ekrana jer šteka i to jako... 
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Kakve prezentacije u flashu? Inace ako ti steka samo fullscreen samo stisni super key iliti windows key i zavrti kotacic na misu za zoom (naravno ako imas compiz ukljucen)vuksamotnjak je napisao/la: najgore mi je što mi šteka flash, a i ne mogu gledati prezentaije u preko cijelog ekrana jer šteka i to jako...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Na mint sam uvijek bio slab, niti jednu distru nisam ni priblizno koristio kao mint... i to sve okuse od gnome-a preko kde-a do xfce-adomi je napisao/la: nisi izdržao
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
To je bila moja prva distrazole052 je napisao/la:Na mint sam uvijek bio slab, niti jednu distru nisam ni priblizno koristio kao mint... i to sve okuse od gnome-a preko kde-a do xfce-adomi je napisao/la: nisi izdržao
zole052 je napisao/la
- Markec
Ja budem stavio kasnije sliku svojeg Lucida, jos ga uređujem možda napravim videosnimak
Ovom verzijom ubuntua pocinjem samostalno koristiti 64vbitnu verziju, bilo je problema sa flashom recimo neki chatovi bazirani na flashu su stekali negdje gumbi nisui reagirali. Nasao sam na wikiju rjesenje da treba samo ubaciti jedan dio filea na posebno mjesto i otada mi flash odlicno radi . Sa updateovima se neču žuriti jer ako radi onda nemoj nista nadogradivati jer neki updateovi znaju pokvariti sam dobar sustav.
Ovom verzijom ubuntua pocinjem samostalno koristiti 64vbitnu verziju, bilo je problema sa flashom recimo neki chatovi bazirani na flashu su stekali negdje gumbi nisui reagirali. Nasao sam na wikiju rjesenje da treba samo ubaciti jedan dio filea na posebno mjesto i otada mi flash odlicno radi . Sa updateovima se neču žuriti jer ako radi onda nemoj nista nadogradivati jer neki updateovi znaju pokvariti sam dobar sustav.
zole052 je napisao/la
- kova-ng
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- Pavle
Али да ли се тако могу наци сви програми?
Има један забаван програм,Тукс паинт,и тако се не може наћи
http://www.cirilicalatinica.com/? https://duckduckgo.com
Има један забаван програм,Тукс паинт,и тако се не може наћи
http://www.cirilicalatinica.com/? https://duckduckgo.com
zole052 je napisao/la