NEEE!! Upropastio si epilog za dan četvrti!!!drone je napisao/la:Glavni problem je što se doslovno svađao sam sa sobom.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
MOTHER OF GOD! Zaguših se na kokice!
To je ko u onom "filmu" Thr33!
Those who stand for nothing fall for anything.
-
Staromodan
Obrisao sam većinu distribucija, jer sam naknadno shvatio da su jako slične.
Većina 32 bitnih ne radi na p4, pa sam odustao od njega i budem probao skinuti važnije 64 bitne.
Čekaj malo ... gdje je nestao Luth?
Većina 32 bitnih ne radi na p4, pa sam odustao od njega i budem probao skinuti važnije 64 bitne.
- Cooleech
- Moderator
Zapravo, mene više podsjeća na Klub boraca.. ali nevažno.mist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MOTHER OF GOD! Zaguših se na kokice!
To je ko u onom "filmu" Thr33!
Dan četvrti. Spoznaja da se svađao sam sa sobom dovodi nas u stanje izbezumljenosti. Mislili smo da imamo problema s trojicom, a ispostavilo se da je riječ o pojedincu. Od šoka smo svi zanijemili...
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Znači bilo ih je tri? Ne mogu skužiti trećeg, jel žensko? Jesam to ja?Cooleech je napisao/la: Zapravo, mene više podsjeća na Klub boraca.. ali nevažno.
Dan četvrti. Spoznaja da se svađao sam sa sobom dovodi nas u stanje izbezumljenosti. Mislili smo da imamo problema s trojicom, a ispostavilo se da je riječ o pojedincu. Od šoka smo svi zanijemili...
Sad mi je i mačić sumnjiv...
koji LuthStaromodan je napisao/la:... gdje je nestao Luth?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- calisto053
- Moderator
I mačić je u igri?!

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Staromodan je napisao/la:Obrisao sam većinu distribucija, jer sam naknadno shvatio da su jako slične.
Misliš 64 bitnih. P4 nema x86_64 instrukcije tako da ti 64 bitne distre neće raditi.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa Kapitän zur See Wolfgang August Eugen Lüth!zole052 je napisao/la: koji Luth
nemojte se uvridit, ali mislim da bi neke stvari ipak trebale ostat u uskom krugu ljudi...dogodilo se šta se dogodilo, povučeni su potezi koji su povučeni i amen. mislim da nema smisla lešinarit...
šta je bilo, bilo je.
šta je bilo, bilo je.