čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la Cooleech »

mist je napisao/la:
Cooleech je napisao/la:
zole052 je napisao/la:lutherus nas je napustio?
Yep. Zapravo, puno je kompliciranije od samo toga "napustio nas". :pogled_dolje
Oho! Napeta forumska priča? Smijemo li saznati tko, što, gdje, kako, kada, zašto, koliko?
Pa, baš tako nekako.. poput sapunice. Intrige, zavjere, sumnje, prevare.. Tko je u pitanju - znate, što - sapunica, gdje - na forumu, kako - ružno, kada - čini se već duže vremena, zašto - pitati upućenije, koliko - jako puno. Eto, sve vam odgovorih! :hihi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Bio je agent NSA te im dostavljao informacije o našim operacijama i aktivnostima. više nije mogao izdržati život u laži, sve nam je priznao i otišao.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Cooleech je napisao/la: Pa, baš tako nekako.. poput sapunice. Intrige, zavjere, sumnje, prevare.. Tko je u pitanju - znate, što - sapunica, gdje - na forumu, kako - ružno, kada - čini se već duže vremena, zašto - pitati upućenije, koliko - jako puno. Eto, sve vam odgovorih! :hihi
Imena, kolega, imena. Sočni detalji! Nekoliko insinuacija, također i nekoliko neutemeljenih zaključaka! Ta nikad tračer od vas!

Ovo zvuči poput: znam priču o jednoj poznatoj osobi koja je uhvaćena kako radi nešto s drugom poznatom osobom, navodno to rade često, skoro svaki vikend, ni ne trude se sakriti - a onda ispadne da Mesić i Josipović idu svaki vikend pecat. :-D

Edit: ne znam citirati.
Edit 2: ne znam ni pisati.
Those who stand for nothing fall for anything.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

U mom kraju ima izreka: "ne bi til da gre od mene, al ljudi govoridu..." :hihi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Daj na rvacki, molim te.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
calisto053
Moderator

Medojedni jazavac je napisao/la:Daj na rvacki, molim te.
:bleh

Ne bih htio da krene priča od mene (da ja prvi pokrenem trač), al po selu se svašta govori... Ukratko, to je savršen izgovor za daljnje širenje (polu)informacija :zvizdi
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Obožavam tu ekipu koja krene sa "čuj, ovo je tajna, ne smijem nikome reći, ali evo tebi ću u povjerenju". To obično rade žene, tamo u 50-ima pa na dalje. I u naprijed znam da slijedi neka vrhunska glupost :D :D :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
calisto053
Moderator

slika

slika
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Vid' što ste sad svi zapeli u predigri, nikako da krenete na bitno...
Priču na sunce! Izgrist ću si nokte od muke!*

*malo nepotrebne drame nikad ne škodi u ovakvim situacijama
Those who stand for nothing fall for anything.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Dan prvi. Uočena anomalija. Pokrenut sken. Rezultati izazivaju nevjericu.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Zaključano