Pa, baš tako nekako.. poput sapunice. Intrige, zavjere, sumnje, prevare.. Tko je u pitanju - znate, što - sapunica, gdje - na forumu, kako - ružno, kada - čini se već duže vremena, zašto - pitati upućenije, koliko - jako puno. Eto, sve vam odgovorih!mist je napisao/la:Oho! Napeta forumska priča? Smijemo li saznati tko, što, gdje, kako, kada, zašto, koliko?Cooleech je napisao/la:Yep. Zapravo, puno je kompliciranije od samo toga "napustio nas".zole052 je napisao/la:lutherus nas je napustio?
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Bio je agent NSA te im dostavljao informacije o našim operacijama i aktivnostima. više nije mogao izdržati život u laži, sve nam je priznao i otišao.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Imena, kolega, imena. Sočni detalji! Nekoliko insinuacija, također i nekoliko neutemeljenih zaključaka! Ta nikad tračer od vas!Cooleech je napisao/la: Pa, baš tako nekako.. poput sapunice. Intrige, zavjere, sumnje, prevare.. Tko je u pitanju - znate, što - sapunica, gdje - na forumu, kako - ružno, kada - čini se već duže vremena, zašto - pitati upućenije, koliko - jako puno. Eto, sve vam odgovorih!
Ovo zvuči poput: znam priču o jednoj poznatoj osobi koja je uhvaćena kako radi nešto s drugom poznatom osobom, navodno to rade često, skoro svaki vikend, ni ne trude se sakriti - a onda ispadne da Mesić i Josipović idu svaki vikend pecat.
Edit: ne znam citirati.
Edit 2: ne znam ni pisati.
Those who stand for nothing fall for anything.
- calisto053
- Moderator
U mom kraju ima izreka: "ne bi til da gre od mene, al ljudi govoridu..." 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Daj na rvacki, molim te.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- calisto053
- Moderator
Medojedni jazavac je napisao/la:Daj na rvacki, molim te.
Ne bih htio da krene priča od mene (da ja prvi pokrenem trač), al po selu se svašta govori... Ukratko, to je savršen izgovor za daljnje širenje (polu)informacija
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Obožavam tu ekipu koja krene sa "čuj, ovo je tajna, ne smijem nikome reći, ali evo tebi ću u povjerenju". To obično rade žene, tamo u 50-ima pa na dalje. I u naprijed znam da slijedi neka vrhunska glupost

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator

Vid' što ste sad svi zapeli u predigri, nikako da krenete na bitno...
Priču na sunce! Izgrist ću si nokte od muke!*
*malo nepotrebne drame nikad ne škodi u ovakvim situacijama
Priču na sunce! Izgrist ću si nokte od muke!*
*malo nepotrebne drame nikad ne škodi u ovakvim situacijama
Those who stand for nothing fall for anything.
- Cooleech
- Moderator
Dan prvi. Uočena anomalija. Pokrenut sken. Rezultati izazivaju nevjericu.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.