iv@n je napisao/la:Prometheus jedan od najboljih Sci-Fi filmova evah!!!
A imao sam tako dobro mišljenje o tebi...
Priča gotovo da i nema veze s originalom, šuplja je i nema gotovo nikakvog smisla, a likovi samo glumataju...
Radije pogledaj 3 originalna filma sa Sigorney Weaver - jedan od rijetkih serijala koji se poboljšava s vremenom
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
iv@n je napisao/la:
Prometheus jedan od najboljih Sci-Fi filmova evah!!! Pogledao i taj Battleship, tipični hollywood stuff, ali nije loš, ima svojih trenutaka, oružja su awesome recimo.
Nije bas evah, ali 2012. godine je definitivno
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Kako vam moze Prometheus biti dobar?
Pa ima takve rupe u prici da se svi zestoko sprdaju s njim.
Pogledajte samo komentare na IMDB-u.
Meni je film teski promasaj.
iv@n je napisao/la:Prometheus jedan od najboljih Sci-Fi filmova evah!!!
A imao sam tako dobro mišljenje o tebi...
Priča gotovo da i nema veze s originalom, šuplja je i nema gotovo nikakvog smisla, a likovi samo glumataju...
Radije pogledaj 3 originalna filma sa Sigorney Weaver - jedan od rijetkih serijala koji se poboljšava s vremenom
Pogledao sve, više puta, previše puta. Ostajem pri svome, Prometheus jebe kevu, makar me spržili na lomači
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Suko je napisao/la:Kako vam moze Prometheus biti dobar?
Pa ima takve rupe u prici da se svi zestoko sprdaju s njim.
Pogledajte samo komentare na IMDB-u.
Meni je film teski promasaj.
E sada ga moram pogledati nakon ovako oprecnih misljenja
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.