Rasprave o politici
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Rasprave o politici
Naravno da je proto nacizam. Uvijek i počinje sa segregacijom nekih manjina pa onda raste:) Inače, ako pravo glasa imaju oni koji plaćju porez, to znači da bi i neki stranici mogli glasati jer plaćaju porez ovdje?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
eto potrosili smo 48 miliona kuna da dokazemo da je dvije trecine hrvata *************DIP je obradio oko 20% listica, rezultati su za sada ovakvi:
ZA -64,84 % PROTIV - 34,56%
ali eto vjerojatno da nije bilo referenduma niti ovo se ne bi desilo bas jako brzo
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... icara.htmlMilanović u slobodnom prijevodu: Zaokružite što hoćete, od sljedećeg tjedna gay parovi mogu pred matičara
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@zole: post ti je proglašen nevažećim. razlog: link na dnevno.hr 
Ideja bi se trebala razraditi, glavni razlog zašto mi je ovo palo napamet je to što me smeta da glasaju iseljenici koji ovdje nisu bili godinama ili još gore njihovi potomci koji pak nikad nisu tu bili.shrike je napisao/la:Naravno da je proto nacizam. Uvijek i počinje sa segregacijom nekih manjina pa onda raste:) Inače, ako pravo glasa imaju oni koji plaćju porez, to znači da bi i neki stranici mogli glasati jer plaćaju porez ovdje?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
je skuzio sam malo kasnoShicy je napisao/la:@zole: post ti je proglašen nevažećim. razlog: link na dnevno.hr
ali svejedno sam ponosan da za sada i moja zupanija istarska i promorsko goranska vecinski glasale protiv
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Iznenađuje me količina vašeg iznenađenja.Kometari su kao da ste se,nakon poduže hibernacije,probudili u sadašnjoj hrvatskoj.Kao da ne znate da je većinu vremena ovu zemjlu vodila stranka ( ili koalicija) desnog centra.
@zole052
Ova se mogućnost najavjlivala dočim se skužilo koliko se potpisa skupilo za održavanje referenduma.Mislim da je sadašnja vlast izgubila mjesece misleći o tome kako da se referendum izbjegne,nego da ljudima objasni o čemu će se glasati i zašto bo bilo uputno glasati protiv.Taj pokušaj opstruiranja referenduma je samo dodatno motivirao ljude da izađu i glasaju protiv onoga što bi vlada željela.I sve to zahvaljujući vladi.Svaka čast na nesposobnosti.Karamarko samo treba čekati da mu vlast padne u krilo.
@zole052
Ova se mogućnost najavjlivala dočim se skužilo koliko se potpisa skupilo za održavanje referenduma.Mislim da je sadašnja vlast izgubila mjesece misleći o tome kako da se referendum izbjegne,nego da ljudima objasni o čemu će se glasati i zašto bo bilo uputno glasati protiv.Taj pokušaj opstruiranja referenduma je samo dodatno motivirao ljude da izađu i glasaju protiv onoga što bi vlada željela.I sve to zahvaljujući vladi.Svaka čast na nesposobnosti.Karamarko samo treba čekati da mu vlast padne u krilo.
Nema veće religije od istine!
vjerojatno nitko nije iznenadjen, znalo se da ce tako zavrsiti cim su skupili potpise... to sto su pokusali opstruirati referendum je normalno ali bilo kako da su se ponijeli referendum nije mogao nikako drukcije zavrsiti
zao mi je sto i ostala hrvatska nije kao istra i rijeka di je oko 60% glasalo protiv ali to je previse za traziti od prosjecnog hrvata
za kraj jos jedna dobra šprajcova
zao mi je sto i ostala hrvatska nije kao istra i rijeka di je oko 60% glasalo protiv ali to je previse za traziti od prosjecnog hrvata
za kraj jos jedna dobra šprajcova
Aj makar su jugonostalgicari i komunisti dosli na svoje-dokazali smo da smo blizi zemljama bivse SFRJ i SSSR-a nego Zapadnoj Europi.
da budem iskren ,mene više iznenađuje što su se ljudi toliko angažirali na takvu glupost, umjesto oko pametnijih stvari. Na žalost, očito smo previše inertni narod za apsolutno išta. Objektivno ispada da se stvarno ništa bitno neće promijeniti dok se doslovno ne počnu koturati glave.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
- Spol: M
U takvim slučajevima uvijek na jednu zločestu dolazi tisuću nevinih koturajućih glava.
Zivjela ohlokracija.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.