bude li imalo bolji od 12.2, bit će remek-djelo
openSUSE 12.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.3
bude li imalo bolji od 12.2, bit će remek-djelo
I ja se nadam. Iako je 12.1 u početku bila problematična, skupio sam 11 mjeseci na njoj (3+8).stefan je napisao/la:Fugu, propustio si odličnu verziju... nadam se da će i 12.3 biti takva..
Očekujem pomak, jer su mi sve KDE live distre isprobane zadnjih mjeseci bile brže od instalirane 12jedinice.
Isprobao sam sve što nudi KDE verziju i ipak odlučio ostati u poznatom okruženju. Život je lakši uz "veliku" distru.
Pod time mislim na veću zajednicu, brže riješavanje problema, razvoj i ostalo, što ne mogu ponuditi oneman ili smallteam distre bez obzira na entuzijazam i zgodan "proizvod".
Osobno bi mi bilo drago da se ciklus izlaženja produži na godinu dana.
I to usred zime kad je najviše vremena za brljanje po računalima
Where there is a gui there's a way.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Opet cu ga morati probati
nadam se da nece biti sto problema kao sa 12.2
Nisam nikada imao srece sa susetom... ali taj prvi put valjda mora doci
Nisam nikada imao srece sa susetom... ali taj prvi put valjda mora doci
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
I ja se spremam na Suse 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
instalirao 12.3 rc2 i sta reci savrsenstvo 
Točno u sridu!Fugu je napisao/la: Osobno bi mi bilo drago da se ciklus izlaženja produži na godinu dana.
Onda ne bi morao preskakati verzije.Grof je napisao/la:Točno u sridu!Fugu je napisao/la: Osobno bi mi bilo drago da se ciklus izlaženja produži na godinu dana.
Tik-tak, sitno brojimo...
Usput, kakav se pokazao Tumbleweed. Jel to još aktualno, zaživjelo?
Netko probao
Usput, kakav se pokazao Tumbleweed. Jel to još aktualno, zaživjelo?
Netko probao
?[/quote]
Aktualno je aktualno. Ako sam dobro shvatio on koristi najnovije stabilne verzije za razliku od Factory verzije.
Možemo reći da je on nešto kao Testing kod Debiana samo što bi ipak trebao imati novije pakete
http://en.opensuse.org/Portal:Tumbleweed
Netko probao
Aktualno je aktualno. Ako sam dobro shvatio on koristi najnovije stabilne verzije za razliku od Factory verzije.
Možemo reći da je on nešto kao Testing kod Debiana samo što bi ipak trebao imati novije pakete
http://en.opensuse.org/Portal:Tumbleweed
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Bacio sam oko na tu stranicu već prije svog posta. Nisam dovoljno precizirao upit.
Dakle, koristi li to itko od "naših", koliko je stabilno, narušavaju li pojedini updateovi stabilnost, te kako o-suse tbweed stoji s ostalim rizicima rolling releasea?
Dakle, koristi li to itko od "naših", koliko je stabilno, narušavaju li pojedini updateovi stabilnost, te kako o-suse tbweed stoji s ostalim rizicima rolling releasea?