Shicy je napisao/la:a čuj...more je distribucija koje se koriste na more institucija...npr, Debian pokreće krdo obrazovnih institucija...
nisam mislio na neke servere ili neke tehnloske institucije nego na tetu u gradskoj upravi, na djete u osnovnoj/srednjoj skoli i tako...
a pogotovo na predinszalirane na racunalima koje ljudi svaodnevno kupuju... to je mozda jos i najbitnije a tu skoro nitko ne radi nista osim ubuntua barem koliko ja znam...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
često i SUSE dolazi predinstaliran
znam na šta misliš, ali šta je tu je..
ne znam, nije mi Canonical nikako drag...dapače, svakim danom su mi sve više mrski...
Shicy je napisao/la:često i SUSE dolazi predinstaliran
znam na šta misliš, ali šta je tu je..
ne znam, nije mi Canonical nikako drag...dapače, svakim danom su mi sve više mrski...
je suse koji je ocajan za desktop i kojeg vjerujem 99.999% ljudi makne... da je umjesto susea opensuse u pitanju bila bi skroz druga prica i nesto vrijedno spomena
a zar je bitno koliko i zbog cega nije meni, tebi i nama ovdje drag ubuntu... to prosjecnog korisnika ne smeta i ne zanima ga...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
znam da prosječnog korisnika to ne zanima niti ga zanima filozofija slobodnog softvera niti je za istu uopće čuo...i to je ono što me, ponekad, rastužuje...
Shicy je napisao/la:znam da prosječnog korisnika to ne zanima niti ga zanima filozofija slobodnog softvera niti je za istu uopće čuo...i to je ono što me, ponekad, rastužuje...
nemoj da te rastuzuje... zar bi bilo lose da svi ljudi pocinju reciklirati smece a da neznaju zasto to rade... ne bi, bitno da se smece reciklira
neki cilj bi trebo biti da sav software bude open sourca a sada koliko ce ljudi znati kakve to mogucnosti sve daje je manje bitno...
Suko je napisao/la:I ja nekako imam dojam da se Canonical jedini trudi probiti na desktope.
Ostali su manje-vise:"Eto mi smo napravili distru pa ako tko hoce...."
tocno...