čestitke! hahaha prvostupnik zvuči ljepše nego bakalarGogy je napisao/la:Oh, da se i ja pohvalim. Odnedavno sam prvostupnik
Kutak za studente
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Kutak za studente
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Hvala, svakako ljepše zvučiodin je napisao/la:
čestitke! hahaha prvostupnik zvuči ljepše nego bakalar
- Abzeenth
- Site Admin
Čestitam i odinu i Gogyju

- Abzeenth
- Site Admin
I onda ćeš se obogatiti i imati onu veeeliku knjižnicu o kojoj sanjaš

-
Lutherus
jea! i kupit ću si nissan skyline r33 gt-s ih 98 drito from japan import i nalupati bar 30 000 € u mašinu i donirati veliko lovu linux fondaciji i uvjek budem inzistiral da u mom labosu bude samo linux inaće neželim raditi.
a možda postanem precjenik hrvatske?
a možda postanem precjenik hrvatske?
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Studenti,
Ako koristite FB kolega s FERa i ja smo napravili zanimljivu aplikaciju za Xicu - pregled stanja i računa izdanih pod vašom Xicom. Primjedbe, prijedloge dakako primamo (za review bih bio zahvalan
)
http://www.facebook.com/apps/applicatio ... 5605849231
Ako koristite FB kolega s FERa i ja smo napravili zanimljivu aplikaciju za Xicu - pregled stanja i računa izdanih pod vašom Xicom. Primjedbe, prijedloge dakako primamo (za review bih bio zahvalan
http://www.facebook.com/apps/applicatio ... 5605849231
E, ali mora ti i u auto sva elektronika biti na linuxu. Nemoj da te vidim kako imaš navigaciju a na kojoj nema linuxa. Ili na kompu koji kontrolira motor!!odin je napisao/la:jea! i kupit ću si nissan skyline r33 gt-s ih 98 drito from japan import i nalupati bar 30 000 € u mašinu i donirati veliko lovu linux fondaciji i uvjek budem inzistiral da u mom labosu bude samo linux inaće neželim raditi.
BTW, jel se to meni samo čini ali to jako liči na Ford mustang?!
Predsjednik je super, imaš brdo povlastica, ništa zapravo ne možeš pa ne možeš zapravo niti biti odgovoran za išta. Ja bih ti htio biti savjetnik pri ministarstvu gubljenja vremena i kopanja ruda!odin je napisao/la: a možda postanem precjenik hrvatske?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!