Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Gogy
Spol: M
Kontakt:

Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Post Postao/la Gogy »

HDZ pokušao podmitit Pernara ruga_se link
retsam

Post Postao/la retsam »

Tip je toliko pismen(ovaj Andrija Hrnčević) jer je sebe potpisao malim početnim slovom
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

retsum je napisao/la:Tip je toliko pismen(ovaj Andrija Hrnčević) jer je sebe potpisao malim početnim slovom
Ma, to je taj fejsbuk/forumski "pravopis", ljudi sve pišu malim slovom, počevši od prvog slova u rečenici do eto, vlastitog imena. To se, nažalost, prelijeva i u akademske krugove...tako povremeno dobijem mail od nekog profesora gdje sve piše malim slovom, a potpisano je sa "jt". :| :roll:

A što se tiče same glavne teme, ovaj put ću se suzdržati od nadugog i naširokog komentiranja i lamentiranja na "bapsko-pijačarskoj-birtijaškoj" razini :D i izraziti žaljenje što je ovaj prvi prosvjed završio tako kako je...no mislim da je svima jasno da je od početka bio donekle osuđen na propast...a ovaj sljedeći, ako se održi, će organizatora/e vjerojatno strpati u zatvor na neko vrijeme, čime će im automatski osigurati status mučenika, što možda nije loš poticaj narodu da se konačno pokrene. Istovremeno će se ispuniti i njihova želja da ostave već nekakav trag u hrvatskoj političkoj povijesti - želja koja se da naslutiti iz čestog spominjanja i usporedbi sa nekim slavnim precima (tko je čitao blog, znat će). :pogled_dolje
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Nekak mi se sve više ti prosvjedi čine kao pokušaji privlačenja pažnje na sebe.
Imaju zahtjeve, preskaču ograde, dokazali da znaju čitati i istovremeno pričati na megafon.
Ali nisu ponudili ništa.Hebem ti sve to skupa lako je lajati i optuživati a nenudiš narodu ništa.
Tu njihovi pristaše po gradu dijele ruže.Ne ću ružu, nju kupim za 15 kn u cvječarni ako ju baš hoću.
Pretpostavimo i da prosvjedi uspiju i da vlada ode.A kaj dalje?Koga na njihova mjesta?Koj je plan?Kak ćemo se razvijati?Dal će idalje biti hiperprodukcija ekonomista i pravnika ili će novi sgvatiti da nam treba gospodarstvo koje bez inženjera nemože opstati?
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Gogy je napisao/la:HDZ pokušao podmitit Pernara ruga_se link
Meni ovo nekak zvuči kao patka HDZ-u. Mislim, koja budala moraš biti da tako nešto napraviš pri punoj svjesti i pameti?
Markec

Post Postao/la Markec »

Evo u današnjem večernjem listu stavili su sliku Ivana kako drži netbook na kojoj je facebook stranica, šteta što se ne vidi da je Linux u pitanju .
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

retsum je napisao/la:Tip je toliko pismen(ovaj Andrija Hrnčević) jer je sebe potpisao malim početnim slovom
Volim likove koji stave sebe ispred ostalih tipa
ja i moji suradnici...
pravila ponašanja nalažu da se prvo istaknu ostali, a tek na kraju stavljaš sebe. tip:
moji suradnici i ja
Već o načinu izražavanja može se zaključiti nivo kulture i čovjekove pretenzije ;)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Markec je napisao/la:Evo u današnjem večernjem listu stavili su sliku Ivana kako drži netbook na kojoj je facebook stranica, šteta što se ne vidi da je Linux u pitanju .

:D

Slobodan operacijski sustav za slobodne građane Hrvatske - eto ti parole....
Gogy
Kontakt:

Post Postao/la Gogy »

odin je napisao/la:Nekak mi se sve više ti prosvjedi čine kao pokušaji privlačenja pažnje na sebe.
Imaju zahtjeve, preskaču ograde, dokazali da znaju čitati i istovremeno pričati na megafon.
Ali nisu ponudili ništa.Hebem ti sve to skupa lako je lajati i optuživati a nenudiš narodu ništa.
Ako pogledaš njihov Facebook page i pročitaš popriličan broj postova na njihovom blogu, vidjet ćeš da imaju neku viziju. Koliko je ta vizija dobra, ispravna itd., ne bih u to ulazio, ali ne bih se složio s izjavom da ne nude ništa narodu.
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

neznam zašto ali ovo mi je presmješno
via facebook via Siniša Mareković
Privitak/ci
184981_1894647084939_1204429233_2713725_3503085_n.jpg
neznam zašto ali ovo mi je presmješno
(49.18 KiB) Preuzeto 380 puta.
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
Odgovori