sumski je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=hlxoyw_8I7Imatej je napisao/la:Ste pogledali Total Recall?
Sutra bas mislim pogledat tako ako netko moze napisat dojmove, ali bez opakih spoilera
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Preporuka za filmove
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Nisam gledao remake,ali glumi Kate Beckinsale.To je dobar film. 
Nema veće religije od istine!
- Heisenberg
Bit ce pogledandupin je napisao/la:Nisam gledao remake,ali glumi Kate Beckinsale.To je dobar film.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
* added by Cooleechmatej je napisao/la:iznenaden sam ostao nakon filma. *NE svida mi seiv@n je napisao/la:Looper (2012), solidan film... time travel & action![]()
http://www.imdb.com/title/tt1276104/
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Sada ste me zatrpali, a imam jos sedamdesetak strana teme za prelistati i profiltrirati
Filmovi:
Thale
Od sf serija svakako preporucam
Fringe,
Stargate
Revolution
Continuum
Nadodam jos kak se cega sjetim.
Filmovi:
Thale
Od sf serija svakako preporucam
Fringe,
Stargate
Revolution
Continuum
Nadodam jos kak se cega sjetim.
- Heisenberg
Red Dawn 
Firefly? 
- Abzeenth
- Site Admin
Uhm, može li mi netko objasniti što znače ovi nizovi emotikona?
Kad stavite rolleyes, to znači da vam je film/serija išla na živce?
A ovo kad stavite četiri emotikona jedan za drugim, to znači da vas je prvo živciralo a kasnije vam je postajalo sve bolje?
Kad stavite rolleyes, to znači da vam je film/serija išla na živce?
A ovo kad stavite četiri emotikona jedan za drugim, to znači da vas je prvo živciralo a kasnije vam je postajalo sve bolje?
Omg Oh my god: http://www.imdb.com/title/tt2283748/
Ne-Ateistički film koji fenomenalno kritizira institucionaliziranu religiju.
Ne-Ateistički film koji fenomenalno kritizira institucionaliziranu religiju.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!