Znaci KanalRi otpada?max360se je napisao/la:Prijenos ce ove godine biti na SPTV-u![]()
http://www.kreator.net/novosti_detalji. ... Clanka=308
Jedva cekam, jos tjedan dana
Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Formula 1
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Izgleda da da. Gledao sam njihov raspored za subotu, nema F1.
Sportska TV je nacionalna tako da je svi (pretpostavljam) vidimo.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Spasija san se otkako su na HRT-u ukinili F1 i HNL 
- Heisenberg
Kod mene je prisutan i KanalRi i SPTV, tako da mi je svejednomax360se je napisao/la:Izgleda da da. Gledao sam njihov raspored za subotu, nema F1.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Ma i kod mene ali ipak, ako se ne varam SPTV emitira u widescreen formatu 
Znaci sad si opet n......?Shicy je napisao/la:Spasija san se otkako su na HRT-u ukinili F1 i HNL
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
sad sam opet... šta?
khm.. khm.. n..igdje sa faxom
nije da sam siguran šta želiš reć, ali ono što ja želim reći je da sam se spasija otkako ne prenose F1 i HNL, misleć' pritom kako mi je to dosadno i bezveze 
Ja sam mislio da si samo F1 i HNL gledao i da si pritom sve ostalo zanemario.
nisam..HNL je očaj, a F1 mi je odavno nezanimljiv...od vremena Schumacher - Hakkinen