Zemlja je stara 6000 god. i ostale "znanstvene" činjenice
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Zemlja je stara 6000 god. i ostale "znanstvene" činjenic
Vidim da je sprdanje, shvatio sam kad je retsam rekao 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
@calisto
Dawkins je ok. Možda je malo grub no veli svakome kaj ga ide. Inaće Thunderf00t mi je najdraži, pogotovo ona njegova
Dawkins je ok. Možda je malo grub no veli svakome kaj ga ide. Inaće Thunderf00t mi je najdraži, pogotovo ona njegova
.Let me draw thos for you
-
The Acacia Strain
- Spol: M
njuz.net?calisto053 je napisao/la:To me podsjetilo: na tv-u sam gledao reportažu o nekom srpskom sajtu iz beograda koji izmišlja vijesti. Ni ovo mi se ne čini daleko od toga....simke je napisao/la:http://news-bar.hr/news/katolicke-udruge-skupljaju-potpise-za-zabranu-masturbacije-i-menstruacije/
Koliko svaki mjesec neoplođenih jajnih stanica, znači potencijalnih malih Hrvata i Hrvatica, uzalud završi na ulošcima i tamponima?.......
Specijalne jedinice MUP-a za antimasturbaciju i antimenstruaciju ne čine im se kao nerealno rješenje.......![]()
- calisto053
- Moderator
@ max - dobro da ti je netko to rekao...
@ Luth - Dawkinsovi argumenti su šuplji, iskrivljeni i niti jedan ne drži vodu. Kod njega se sve svodi na vrjeđanje. Ako se ne truješ junk foodom, nemoj niti lošim idejama (ja primjenjujem princim "mentalne higijene"). Ako tražiš prave argumente za raspravu (a trebat će ti s jehovama), radije pokušaj s Eagletonom
@ Luth - Dawkinsovi argumenti su šuplji, iskrivljeni i niti jedan ne drži vodu. Kod njega se sve svodi na vrjeđanje. Ako se ne truješ junk foodom, nemoj niti lošim idejama (ja primjenjujem princim "mentalne higijene"). Ako tražiš prave argumente za raspravu (a trebat će ti s jehovama), radije pokušaj s Eagletonom
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
Lutherus
Za jehovine ja imam svoj način. Zovem ih na obred silovanja i žrtvovanja djevice u čast i slavu Sotone
Pa ne možeš baš reći da njegovi argumenti ne drže vodu. Čudesna ozdravljenja , nitko zapravo bolestan nije ozdravil, Hitler je tehnički gledano vjernik, kršćanin jer nikad nije odbacil vjeru niti krštenje, Crkva je tek 1965. ukinula progon židova, etc.
Pa ne možeš baš reći da njegovi argumenti ne drže vodu. Čudesna ozdravljenja , nitko zapravo bolestan nije ozdravil, Hitler je tehnički gledano vjernik, kršćanin jer nikad nije odbacil vjeru niti krštenje, Crkva je tek 1965. ukinula progon židova, etc.
- drone
- Moderator
Hint: što se tiče Jehovinih svjedoka, samo kaži da si isključen. Većina ih ne smije razgovarati ni biti u kontaktu s otpadnicima (osim ako nisu u istom kućanstvu) 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- calisto053
- Moderator
@ Luth - što bi rekao jedan stari svećenik: U TEBI JE ĐAVAOOOO!
@ drone - to je zanimljivo
PS: prošli post mi je bio 666. Slučajnost?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
neka me sprijece da bacim drkicusimke je napisao/la:http://news-bar.hr/news/katolicke-udruge-skupljaju-potpise-za-zabranu-masturbacije-i-menstruacije/
Koliko svaki mjesec neoplođenih jajnih stanica, znači potencijalnih malih Hrvata i Hrvatica, uzalud završi na ulošcima i tamponima?.......
Specijalne jedinice MUP-a za antimasturbaciju i antimenstruaciju ne čine im se kao nerealno rješenje.......
koje budale...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
ili ko baka, zalupiš vratima i dereš se da neideš na sud jer nebudeš nikome svjedokdrone je napisao/la:Hint: što se tiče Jehovinih svjedoka, samo kaži da si isključen. Većina ih ne smije razgovarati ni biti u kontaktu s otpadnicima (osim ako nisu u istom kućanstvu)
- retsam
1. Kako ne ministar Fred Matić čim je ušao u vladu ozdravio od PTSP-aLutherus je napisao/la:Za jehovine ja imam svoj način. Zovem ih na obred silovanja i žrtvovanja djevice u čast i slavu Sotone![]()
2. Hitler je bio pangemanist, paganist, katoličku i luteransku crkvu je tolerirao zbog toga što su većina njemaca kršćani, a ukinuo je vjeronauk iz škola - nije bio ništa previše drugačiji od ostalih ateoističkih totalitarnih režima.
3. Službeno, ali je davno prije WWII osuđeno prganjanje Židova isto vrijedi i za priznavanje evolucije koja je službeno priznata od strane Ivana Pavla II, ali je još papa Pio u enciklici priznao evoluciju kao jedinu ispravnu teoriju.
@zole ti još nisi shvatio da je to zajebancija
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config