www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Frane Šalković - stalno je radi/ne radi...zna nekad i iziritirat...
Yesterday 2:45 PM - Edit
Velimir Baxa - evo sad očita stranicu no kad odem na forum odma umre
Yesterday 2:57 PM
Frane Šalković - mene zna zezat kad idem nešto postat...pa me odj**e...
Yesterday 2:59 PM - Edit
Linux za Sve - Molimo još malo strpljenja, trenutno se radi na tome. Isprike zbog povremene nedostupnosti.
Yesterday 9:46 PM
Yesterday 2:45 PM - Edit
Velimir Baxa - evo sad očita stranicu no kad odem na forum odma umre
Yesterday 2:57 PM
Frane Šalković - mene zna zezat kad idem nešto postat...pa me odj**e...
Yesterday 2:59 PM - Edit
Linux za Sve - Molimo još malo strpljenja, trenutno se radi na tome. Isprike zbog povremene nedostupnosti.
Yesterday 9:46 PM
OK
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
valjda će brzo to riješit 
Nadam se. 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Nadajmo se da će sad sve biti ok<cut> ... Napravili smo rebalans servera i vaš račun je preseljen na drugi server, sada bi trebalo biti sve u redu ... <cut>
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Mislim stvarno
Već par puta danas, a i cijeli ovaj tjedan.
Vjerujem da odbija nove koristine, mene je par puta odbilo ovaj tjedan kad sam se prijavio, otvorim dvije teme i puf.
Kod: Označi sve
503 Service Temporarily Unavailable
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your
request due to maintenance downtime or capacity
problems. Please try again later. Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable
error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Vjerujem da odbija nove koristine, mene je par puta odbilo ovaj tjedan kad sam se prijavio, otvorim dvije teme i puf.
- drone
- Moderator
Da, već nekoliko dana zafrkava.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
drone je napisao/la:Da, već nekoliko dana zafrkava.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Evo opet
Kod: Označi sve
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.