Natječaj za LZS logo
Moderator/ica: Moderatori/ce
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Natječaj za LZS logo
Nešto se atmosfera utišala... što je ljudi? ponestalo ideja? 
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Suko
- Site Admin
Može malo sad komentara koji vam se radovi sviđaju.
Recimo, najboljih pet.
I eventualno sugestije autorima.
Recimo, najboljih pet.
Sto se mene tice je prerano prije kraja natjecaja previse pricati koji su najbolji jer oni radovi koji dodju na kraju nece nikada ni blizu dobiti komentara ko ovo prvi. I tako ce se to trebati ponoviti na kraju da se od cjele mase odabere par koji ce biti u finalu.Suko je napisao/la:Može malo sad komentara koji vam se radovi sviđaju.
Recimo, najboljih pet.
A to da je splasnuo entuziazam autora to normalno, zamislite da se istim tempom nastavilo jos ovih skoro mjesec dana do kraja natjecaja
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
13, 21, 29, 30
jednostavno, jasno, upecatljivo i moze se kao takav stavljat na majce, letke, bannere za stranice etc..
jednostavno, jasno, upecatljivo i moze se kao takav stavljat na majce, letke, bannere za stranice etc..
- Suko
- Site Admin
Je, dugačak je. Ali to se u početku činilo kao dobra ideja.zole052 je napisao/la: Po meni isto bespotrebno dugacak natjecaj ali neka bude volja sefova...
A objavljeno je i nema sad natrag.
Postavili smo obavijesti i preko nekih siteova koji se bave grafikom, pa možda dobijemo koji okašnjeli uradak..
Meni 21,29 30...
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Uuuu... profi konkurencijaSuko je napisao/la: Postavili smo obavijesti i preko nekih siteova koji se bave grafikom, pa možda dobijemo koji okašnjeli uradak..
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ljudi, koji je mejl za slat radove?
POSLANO!!! Kad ćete stavit?
Mislim da se vidi...
POSLANO!!! Kad ćete stavit?
Zadnja izmjena: iweb, dana/u 25 ožu 2011, 20:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Fala... Eto sad pošaljem...
Uuups, nisam pogodio dimenzije. A dobro, isto ima nekih koji nisu u 400x400px...
Uuups, nisam pogodio dimenzije. A dobro, isto ima nekih koji nisu u 400x400px...