Lzs garderoba

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

CaM
Spol: M
Kontakt:

Re: Lzs garderoba

Post Postao/la CaM »

Ja ni pojma nisam imao da će se radit logo i da će bit nagrada .. to samo oni koji imaju špagu znaju rofl
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Odošte svi u offtopic! sbatine
Markec

Post Postao/la Markec »

zole052 je napisao/la:
Markec je napisao/la:Ljudi, ja bi da nađemo nekoga tko crta grafite, vjerujem da nam može nešto lijepo nacrtati što bi mogli staviti na majicu.
Vidis i meni bi se svidlo nesto tako... jel zna netko nekoga tko to radi?
odin je napisao/la:ovako ljudovi.ja pital za majce u 2 firme koje su poprilično dobre u tome i krajnje profesionalne i kolega yeti napravil upite.rezultati su više manje isti.prosječna cijena je otprilike 25 kn po komadu no ona ovisi o dizajnu i veličini grafike koja se tiska.naravno i količina određuje cijenu.
pa ako ste idalje zainteresirani ajmo se dogovoriti oko dizajna pa nek neko napravi grafiku i ajmo raditi popis ljudi za majce
Idem ja potražiti na faceu, ima tamo nekih koji se hvale grafitima, zanima me kakva smije biti slika, dali smo ograničeni sa bojama ? Zanima me dali može biti cijela paleta boja, odine raspitaj se kod ovih
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Markec kakvi su rezultati potjere?
Pa nismo ograničeni bojama.Bar ne dok nemamo dizajna majce.Drugo da imamo dizajn,onda bi pazili na kontrast boja :bleh
Markec

Post Postao/la Markec »

odin je napisao/la:Markec kakvi su rezultati potjere?
Pa nismo ograničeni bojama.Bar ne dok nemamo dizajna majce.Drugo da imamo dizajn,onda bi pazili na kontrast boja :bleh
Treba mi se javiti jedan od dizanjera, nemam uspjeha baš na faceu. Nisam našao nikoga tko je iz hrvatske, večina su državljani Srbije ili Bosne.

edit
Pogledajte što sam našao http://www.graffiticreator.net/ za crtanje grafita, no ja sam više tražio čovjeka zato da imamo i sliku recimo nactanog Tuxa uz grafit.
Lutherus

budem pital malo za te grafite neke ljude sa grafičkog faxa i maltretiral bude frenda sa likovne akademije da pokuša nekaj napraviti
marlon

Post Postao/la marlon »

bolje frenda s likovne.. ;)

nije da ne volim grafite (ima tu dobrih, originalnih stvari i ideja) ali većina kričavo-apstraktnih mazarija i črčkarija s fasada i zidova pothodnika slabo(točnije - nikako) mi je podnošljivo, zna (za)boljet i glava i oči..
nekako sam za minimalizam, mislim da bi i logo i izvedba trebali bit napravljeni s mjerom i ukusom, a ne da mi rulja zvjera po predjelu oko sisa kao po plakatu za venecijanski bijenale.. :D
Lutherus

ionak mi dužan za održavanje arch i čuvanje sestre kava
Yeti

Post Postao/la Yeti »

marlon je napisao/la:a ne da mi rulja zvjera po predjelu oko sisa kao po plakatu za venecijanski bijenale.. :D
rofl rofl
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
domi

Post Postao/la domi »

Jel ovo zapelo negdje ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Odgovori