Za linuxaše iz Splita i uže okolice
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Za linuxaše iz Splita i uže okolice
Ma prikopčat će nan se i Shicy.. a onda moremo uračunat i zvir.. ma bit će nas 5-6.. taman. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nije do para nego ne volim druzenja uz jelo, alergican, duga prica...gušter je napisao/la:Oćemo oko dvi ure popodne, na spizu u Fife, pa posli možemo svi na razmjene?
Ajde pripolovit ćemo koju pašticadu, nije beg prasac
aj samo se vi dogovorite pa ja mozda svratim...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Onda FIfe ne prolazi, bitno je druženje, a ne spiza, onda oćemo u neku birtiju? Pa ko je gladan može čevape s nogu na kantun pauline..zole052 je napisao/la:nije do para nego ne volim druzenja uz jelo, alergican, duga prica...gušter je napisao/la:Oćemo oko dvi ure popodne, na spizu u Fife, pa posli možemo svi na razmjene?
Ajde pripolovit ćemo koju pašticadu, nije beg prasac
aj samo se vi dogovorite pa ja mozda svratim...
- Cooleech
- Moderator
Dvi ure? Paše. Zole, ne pi*di. Dolaziš i jedeš. Ili te nas dva našopamo. Prisilno.
Ne brini za lovu. 
Ako baš nećeš, onda more i ovo sa čavapima
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Super! Upast ćemo u banovinu i kerumu instalirat Arch na laptopCooleech je napisao/la:Ma prikopčat će nan se i Shicy.. a onda moremo uračunat i zvir.. ma bit će nas 5-6.. taman.
- Cooleech
- Moderator
Ma šta Kerumu? Svima! 
ah, ja sam ti biznis men... ne mogu nista obecati za subotu popodne a predvecer ili nedjelju ujutro idem za zg...Cooleech je napisao/la:Dvi ure? Paše. Zole, ne pi*di. Dolaziš i jedeš. Ili te nas dva našopamo. Prisilno.Ne brini za lovu.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Već vidin članak u slobodnu Urbani Jugoslaveni instalirali linux na računalima u BanoviniCooleech je napisao/la:Ma šta Kerumu? Svima!
Ajde niko nije 100% siguran, vidit ćemo kako će bit, možda opet udre južina i monsuni, možda zaledi riva..zole052 je napisao/la:ah, ja sam ti biznis men... ne mogu nista obecati za subotu popodne a predvecer ili nedjelju ujutro idem za zg...Cooleech je napisao/la:Dvi ure? Paše. Zole, ne pi*di. Dolaziš i jedeš. Ili te nas dva našopamo. Prisilno.Ne brini za lovu.