Predsjednički Izbori

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

pingu

Re: Predsjednički Izbori

Post Postao/la pingu »

ipernar je napisao/la:Donositi kriminalne zakone je pravno važeće ali ne i moralno ispravno. Uzimati novac koji ti po nikakvoj racionalnoj osnovi ne pripada je krađa. A to je ono što radi ZAMP uz pomoć državnih institucija.
Non omne quod licet honestum est - Nije pošteno sve ono što je po pravu dozvoljeno.
Oni koji odvajaju politiku od morala ne razumiju ni jedno ni drugo - Ante Starčević
Ako nestane zakonitosti što je onda država nego sustav razbojstava.
Zakon bez moći kao i moć bez zakona je zločin.
Bez vladavine prava državom vladaju zločinci.
Sila treba biti sluga prava, a ne obrnuto.
Kad vladaju neznalice i zločinci stručnost i zakonitost nisu na cijeni jer ih prvi ne poznaju, a drugi mrze.
Ništa više ne pogađa vladavinu prava nego kad se lukav zločinac smatra mudrim političarom.

edit:
A ova spika oko korištenja Ubuntu-a je mazanje očiju. Mrak se malo fura na trendove u svijetu, pa je prodao spiku o korištenju FLOSS softvera u Josipovićevom stožeru, Ob(m)amanija. Dobar PR-dac. Ne ide mi nešto matematika, ali evo moje računice.
30 Dellova (Inspirion 15 dolazi sa predinstaliranim Ubuntuom) bi sa Windowsima došlo (računajući W7-pro 1300kn) * 1300kn = 39000 KN.
Od kuda 100.000 ušteda na licencama ffs? Windowsi inače nešto jeftinije dođu predinstalirani sa notebookom, čemu sav taj hype?
100.000 je kap u moru milijun kuna utučenih u kampanju.
zlatkoA
Spol: M

Post Postao/la zlatkoA »

Šta sam vam reko po meni je Mikšić OK- jeboga led pa sam se financira a
ovi drugi su ko lešinari- deru od nas :lol_ljut
A taj Josipović mi je neki gayoliki seronja koji glumi dobričinu i pravednika- sere. :thumbs_down
Pusićka mi sad nekako izgleda ko da troši neku vrst ženske viagre :o
itd....
I am the one and only....
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ajme ljudi, za budino ime, pa vi niste normalni. Kaj može predsjednik ovdje?! Niš.... Ovo je jedina osoba koja ovu državu kao monarh može spasiti, tko ga nezna, jadan bio:

slika
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

zlatkoA je napisao/la:Šta sam vam reko po meni je Mikšić OK- jeboga led pa sam se financira a
ovi drugi su ko lešinari- deru od nas :lol_ljut
A taj Josipović mi je neki gayoliki seronja koji glumi dobričinu i pravednika- sere. :thumbs_down
Pusićka mi sad nekako izgleda ko da troši neku vrst ženske viagre :o
itd....
Potpisujem sve osim ovo kaj si rekao za pusićku hahha :D
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
pingu

Post Postao/la pingu »

shrike je napisao/la:Ajme ljudi, za budino ime, pa vi niste normalni. Kaj može predsjednik ovdje?! Niš.... Ovo je jedina osoba koja ovu državu kao monarh može spasiti, tko ga nezna, jadan bio:
Gdje si njega ispukao. Radije bi da me asimilira Sedma od Devet, nego da mi pomogne Q, pogotovo ovaj umišljeni smrad. :mrgreen:
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ma Q je legenda... da oce skljocnut prstima i napraviti svicarsku na moru od hrtvatske :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zlatkoA

Post Postao/la zlatkoA »

U jeb*** , shrike pa ti si genije , čudo prirode :D :D :D
Kako si se smo tog sjetio čovječe :misli
:o Oh my ...pa naravno ima nas puno fanova Star Treka ovdje.... sroker sroker sroker
I am the one and only....
zole052

Post Postao/la zole052 »

U pozadini bio upanjen tv i slucajno nacuo pa pogldo a pzite ovo:
Primorac planira dati laptop svakom učeniku (OLPC)

Predsjednički kandidat Dragan Primorac najavio je danas kako će, 'kada postane predsjednik, svaki učenik dobiti besplatni laptop, a prvih 250 tisuća primjeraka već je, kako je rekao, osigurano iz globalnog američkog projekta 'Jedan laptop za svakog učenika' ('One Laptop per Child')'
http://www.croportal.net/novosti/Primor ... ku-1015876

na kraju priloga su rekli da nije preciziro primorac da li ce do toga i doci iako ne postane precjednik. Kako su rekli u prilogu da smo odabrani sa strane ovog americkog projekta da budemo prvi na ovom podrucju za dobiti te laptopice. Po toj logici to ne bi trebalo imati nikakve veze sa pobjedom primorca.

Na tim strojcekima se uglavnom vrti linux neki tako da bi to mogla biti velika stvar za promociju linuxa ali navodno ima i onih sa windowsima xp (strasno :omg: ) Zamislite po kojoj mizernoj cjeni je microsoft prodao taj xp.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Nije ovo nesto pro-primorac samo prenosim vijest a buduci da je bila pod vjestoma o precjednickim kandidatima tako je i tu zavrsila u ovoj temi :)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nisu valjda to Negroponteovi OLPC-ovi sa Sugar OS-om?
Pa te ni Afrika nije htjela.
Odgovori