Pitam se zašto?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

rudar
Spol: M

Re: Pitam se zašto?

Post Postao/la rudar »

Hvala ti na pojašnjenju. Međutim, vrijeđao me jest, i to teško. Citirao sam što. No, dobro, odgovorio si mi i prihvaćam tvoj odgovor, iako se ne slažem.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Jel bi sad bilo dosta drame za danas? Gladan sam i rado bi nešto pojel na miru.
rudar

Post Postao/la rudar »

:laku-noc
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Jel bi sad bilo dosta drame za danas? Gladan sam i rado bi nešto pojel na miru.
pa odi jesti :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ne mogu dok je sysd u tijeku. sapunice znaju bhiti zarazne. Sad čekam da Amparo iskoči na Esmeraldu, zalije je vručim uljem koje zapravo nije ulje već crveno vino koje je Rodriguez izlil kad je saznal da je sam sebi majka a da je njegov sin Ehmed postal učmar-aga u vojsci Sulejmana 101 minijaturnog a za to vrijeme su nanovu Newonu definirali silu.
shicy

Post Postao/la shicy »

šta se tiče svih drama kraljeva/kraljica
slika
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

:lulz
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

moj tata je i dalje veći od vaših. eto toliko od mene o toj emocionalnoj diskuiji o terminalu. Pitanja?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Jel' tvoj tata osjeti nešto mekano pod rukom kad dira oblake? Je? E, to su ti j..a mog tate! :D
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Cooleech je napisao/la:Jel' tvoj tata osjeti nešto mekano pod rukom kad dira oblake? Je? E, to su ti j..a mog tate! :D
Moj tata ne puši dovoljno trave da pokuša dirati oblake, ali ću pitati tvog buraza :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zaključano