Pitam se zašto?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Pitam se zašto?
Hvala ti na pojašnjenju. Međutim, vrijeđao me jest, i to teško. Citirao sam što. No, dobro, odgovorio si mi i prihvaćam tvoj odgovor, iako se ne slažem.
-
Lutherus
Jel bi sad bilo dosta drame za danas? Gladan sam i rado bi nešto pojel na miru.
pa odi jestiLutherus je napisao/la:Jel bi sad bilo dosta drame za danas? Gladan sam i rado bi nešto pojel na miru.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
Ne mogu dok je sysd u tijeku. sapunice znaju bhiti zarazne. Sad čekam da Amparo iskoči na Esmeraldu, zalije je vručim uljem koje zapravo nije ulje već crveno vino koje je Rodriguez izlil kad je saznal da je sam sebi majka a da je njegov sin Ehmed postal učmar-aga u vojsci Sulejmana 101 minijaturnog a za to vrijeme su nanovu Newonu definirali silu.
šta se tiče svih drama kraljeva/kraljica

moj tata je i dalje veći od vaših. eto toliko od mene o toj emocionalnoj diskuiji o terminalu. Pitanja?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Jel' tvoj tata osjeti nešto mekano pod rukom kad dira oblake? Je? E, to su ti j..a mog tate! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Moj tata ne puši dovoljno trave da pokuša dirati oblake, ali ću pitati tvog burazaCooleech je napisao/la:Jel' tvoj tata osjeti nešto mekano pod rukom kad dira oblake? Je? E, to su ti j..a mog tate!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!