čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

Pa to su one normalne zračne puške sa olovnim metcima duljine 2 mm i promjera baca isto toliko. Domet im nije veći od 40-50 metara
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

@Bertone

Hvala. E neznam za usa ali znam da u Tokyu imaju odlične navijačice ;)
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

Markec je napisao/la:bertone, mozda si malo pobrkao.
Napisao sam diabolama da bi bilo jasnije iako se radilo o čeličnim kuglicama, pucao sam iz Comete mod. 400 Fenix, call 4,5 izlazna brzina 330 m/s.
Markec je napisao/la:Koje oružje je moguće nabaviti i posjedovati bez prijave?
Bez prijave može se nabaviti i posjedovati oružje kategorije D, a to je:
1. zračno oružje čija kinetička energija je manja od 10,5 J ili je brzina projektila manja od 200 m/s i kalibra maksimalno 4,5 mm;
http://www.mup.hr/41.aspx[/quote]

Za ovaj dio hvala :thumbs .. moja greška :facepalm
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Markec

Post Postao/la Markec »

nis :) nisam ni ja znao za to, nego isao potražiti više o tome jer nisam znao da se za zračnice treba javiti policiji.
Zakoni se stalno mjenjaju, pa sam išao provjeriti :)

imao sam ja (posuđenu od tetaka ) zračnicu, ja i brat smo se davno igrali sa njom, stavili smo tanka drva za orgjev na udaljenost od 5-6 metara, i gađali to, i zamislite par puta se metak odbio i letio par metara iznad nas (pogodio je zid kojije bio iza nas.
Tad sam još uvjek bio neznalica, no čitao sam malo više da bi se zračnice trebale upotrebljavati minimalno 15metara udaljenosti da bi se spriječilo da dođe do rikošeta (odbijanja metka nazad) .

Moždakasnije nabavim kasnije koju zračnicu, u blizini di imam spremište za drva viđao sam noču nekoliko štakora kako se kreću, strašno, naježio sam se.
max360se

Post Postao/la max360se »

Hvala na informacijama decki :D
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:pa šta ima veze? koristi ono šta ti radi i s čim se ne moraš zafrkavat ;)
neovisno o imenu toga nečega ;)
skida se ubuntu studio 13.04 da se malo igram sa multimedijom, koliko je glupo kada imas masu softvera instaliranog toliko je super sto nadjes programe kojih se ne bi nikada sjetio ili ni neznas da postoje :)
(ali stigem se jos predomisliti do vikenda...)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

točno to. ništa nije crno niti je išta bijelo, sve je to otprilike sivo...
prednost velikog broja instaliranih aplikacija je ta šta se ne misliš koju ćeš koristit za tu i tu namjenu nego upališ instaliranu i obaviš posal
a prednost malog broja je ta šta imaš "čišći" sustav...što god to značilo i koliko god imalo/nemalo smisla ;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la: a prednost malog broja je ta šta imaš "čišći" sustav...što god to značilo
:mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

a čuj, to su one šeme ko ima manje paketa..."znaš, ja imam 8 paketa, 3 koja stalno koristim i 5 da ova 3 mogu radit". "šta moš sa tim sustavom radit?". "on može radit" :D
i takve priče :D
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Imam jedan 160GB 2.5" disk u rezervi, pa razmišljam da ga stavim u laptop, podijelim na nekoliko particija i krenem malo distrohopat, zaželio sam se. Znam da mi ništa neće biti bolje od Archa, ali mooožda ipak... Nisam ni sa čime potpuno zadovoljan, uvijek ima bar jedna stvar koja mi se ne sviđa.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Zaključano